Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg

Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg
Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg
Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg
Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg .

Detailní informace

Kompletní monoproteinové krmivo pro dospělé psy malých plemen. Monoproteinové krmivo doplněné funkčními ingrediencemi, které přispívají celkové pohodě a zdraví zvířat. Použití dehydrovaného kachního masa jako jediného zdroje zřídka užívaného živočišného proteinu, stejně jako rýže, jediného zdroje lehce vstřebatelného karbohydrátu a kukuřičného oleje, jako jediného zdroje tuku, dělá z tohoto krmiva obzvláště vhodnou volbu pro jedince predisponované k potravní přecitlivělosti. Sušený extrakt ananasového stonku podporuje zdravé trávení, navíc suše...ný extrakt Goji Berry (orientální keř) kompenzuje zvýšenou potřebu antioxidantů. Doplnění sušeným extraktem květu heřmánku (Matricaria recutita) zlepšuje složení střevní mikroflóry a účinně tlumí nepříjemný pach trusu. Složení: rýže 40%, dehydrovaný kachní protein 20%, rýžový protein, rýžová krupice, kukuřičný olej 7,5%, lněné semeno, živočišný hydrolyzovaný protein s nízkou molekulovou hmotností, minerální látky, FOS (frukto-oligosacharidy) 0,3%, lignocelulóza, sušený extrakt stonku ananasu 0,1%, sušený extrakt Goji Berry (Kustovnice čínská) 0,05%. Doplňkové látky na kg - Nutriční doplňkové látky: vitamín A 26.000 UI, vitamín D3 1.350 UI, vitamín E 555 mg, cholinchlorid 1.800 mg, L-lysin 1.000 mg, síran měďnatý pentahydrát 50 mg (měď 12,5 mg), uhličitan železnatý 395 mg (železo 150 mg), jodičnan vápenatý, bezvodý 25 mg (jod 2,5 mg), seleničitan sodný 20 mg (selen 0,2 mg), oxid zinečnatý 265 mg (zinek 195 mg), oxid manganatý 55 mg (mangan 35 mg). Senzorické doplňkové látky: sušený extrakt květů heřmánku 1.000 mg. Analytické složky: vlhkost 8%, hrubý protein 24%, hrubé oleje a tuky 15%, hrubá vláknina 1,9%, hrubý popel 6,5%, vápník 1,1%, fosfor 0,85%, mastné kyseliny Omega 3 0,95%, mastné kyseliny Omega 6 5,9%. Návod k použití: podávejte přímo jako takové nebo navlhčené vlažnou vodou. Sledujte denní dávky uvedené v přiložené tabulce, pokud je to nutné přizpůsobte počet krmení a množství v závislosti na specifických potřebách psa. Vždy ponechejte k dispozici misku s čerstvou, čistou vodou. Skladujte v chladném a suchém místě. Balení vždy po otevření zavřete. *Obraz je určen pouze pro ilustrační účely. Suroviny mohou být použity čerstvé, dehydrované nebo ve formě sušených extraktů. Čistá hmotnost - Minimální trvanlivost do - Šarže č. - Výrobní závod a štítek odpovídá: viz balení.

Produkt je výrobek značky Natural Trainer ,distribuovaný s EAN kódem 8059149252384.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Natural Trainer, Potřeby pro domácí zvířata Natural Trainer, Potřeby pro psy Natural Trainer, Krmivo pro psy Natural Trainer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.03 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Natural Trainer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Natural Trainer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Natural Trainer Sensitive No gluten Adult Mini kachna 2kg
Právě si prohlížíte...

569,- Kč