Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Taste of the Wild Sierra Mountain Canine 390 g

Taste of the Wild Sierra Mountain Canine 390 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Taste of the Wild Sierra Mountain Canine 390 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Taste of the Wild Sierra Mountain Canine 390 g .

Detailní informace

Konzerva pro psy Taste of the Wild Sierra Mountain Can Dog 390 g
 
Taste of the Wild Sierra Mountain Can Dog je konzerva s perfektně stravitelnými proteiny v podobě čistého novozélandského jehněčího, ale také divočiny z amerických horských oblastí. 
Taste of the Wild Sierra Mountain Can Dog - Mladé jemné jehněčí, to jsou skvělé a lehce stravitelné bílkoviny. Pečené maso pocházej...ící především ze svěžích a klidných pastvin Nového Zélandu a Austrálie a k tomu divoké maso z drsných amerických hor. Vše plave v luxusním jehněčím vývaru. Vynikající doplnění suchého krmiva, ale může sloužit i jako samostatná výživa.
Složení
Jehněčí, jehněčí vývar, zeleninový vývar, jehněčí játra, sušená vejce, hrášek, přírodní aroma, bramborový škrob, sladké brambory, brambory, uhličitan vápenatý, pečené jehněčí, guarová guma, chlorid draselný, trypolyfosforečnan sodný, sůl, sušený kořen čekanky, rajčata, řepkový olej, borůvky, maliny, cholin chlorid, extrakt z juky, železo proteinát, zinek proteinát, vitamín E, měď proteinát, mangan proteinát, riboflavin, seleničitan sodný, jodičnan vápenatý, thiamin mononitrát, vitamín B12, jodid draselný, biotin, vitamín D3.
Analytické složky
Hrubý protein 7 %, hrubý tuk 6 %, hrubá vláknina 1 %, vlhkost 82 %.
 

Produkt je výrobek značky Taste Of The Wild.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Taste Of The Wild, Potřeby pro domácí zvířata Taste Of The Wild, Potřeby pro psy Taste Of The Wild, Krmivo pro psy Taste Of The Wild.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Taste of the Wild Sierra Mountain Canine 390 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Taste Of The Wild a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Taste Of The Wild najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Taste of the Wild Sierra Mountain Canine 390 g
Právě si prohlížíte...

42,- Kč