Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg

Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg
Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg
Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg
Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg .

Detailní informace

Purina® PRO PLAN® Small & Mini Puppy s OPTISTART® pro štěňata malých a mini plemen. Granulované krmivo s vysokým obsahem kuřete. První rok života vašeho psa (nebo první dva roky u štěněte velkého plemene) jsou zásadní pro jeho dlouhodobé zdraví. Pro posílení přirozené obranyschopnosti štěňat a optimální vstup do života připravili veterináři a odborníci na výživu krmivo Purina PRO PLAN® PUPPY s OPTISTART®. S obsahem speciální složky, kolostra, prvního mateřského mléka s vysokým obsahem přirozených protilátek, pomáhá OPTISTART® posilovat přirozen...ou obranyschopnost štěňat pro každý den jejich života.Speciálně vytvořeno pro komplexní péči o zuby Speciální složka - mlezivo, pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost a dlouhodobé zdraví Umožňuje vyvíjejícímu se imunitnímu systému štěňat účinně reagovat Kombinace klíčových živin pomáhá udržet zdravé klouby vašeho aktivního štěněte Obsahuje vysoce kvalitní kousky kuřeteSložení: kuře (18 %), pšenice, dehydrované drůbeží bílkoviny, živočišný tuk, gluten, kukuřice, sójová moučka, rýže (4 %), vedlejší výrobky živočišného původu, sušená řepná dužina, minerální látky, rybí tuk, sušené mlezivo (0,1 %). Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky: m.j./kg: vit A: 25 000; vit. D3: 810; vit. E: 300; mg/kg: vit. C: 120; mg/kg: síran železnatý monohydrát: 220; jodičnan vápenatý bezvodý: 2,8; síran měďnatý pentahydrát: 44; síran manganatý monohydrát: 105; síran zinečnatý monohydrát: 372; seleničitan sodný: 0,26. S antioxidanty

Produkt je výrobek značky Purina Pro Plan ,distribuovaný s EAN kódem 7613035114340.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina Pro Plan, Potřeby pro domácí zvířata Purina Pro Plan, Potřeby pro psy Purina Pro Plan, Krmivo pro psy Purina Pro Plan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.07 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Pro Plan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Pro Plan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina Pro Plan Puppy Small & Mini 3kg
Právě si prohlížíte...

399,- Kč