Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PURINA PRO PLAN Puppy Large Athletic Lamb a Rice 12 kg

PURINA PRO PLAN Puppy Large Athletic Lamb a Rice 12 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PURINA PRO PLAN Puppy Large Athletic Lamb a Rice 12 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným PURINA PRO PLAN Puppy Large Athletic Lamb a Rice 12 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Purina Pro Plan Puppy Large Athletic Lamb 12 kg
PURINA® PRO PLAN® LARGE PUPPY Athletic OPTIDIGEST® s vysokým obsahem jehněčího
Kompletní suché krmivo pro štěňata velkých plemen atletického typu s citlivým zažíváním. Také vhodné pro březí, nebo kojící feny. Vytvořené na základě vědeckých poznatků.
PURINA® PRO PLAN® LARGE PUPPY Athletic s OPTIDIGEST® pro citliv&ea...cute; zažívání je pečlivě vytvořená receptura, obsahující kombinaci živin OPTIDIGEST. Ta bojuje proti nerovnováze střevní mikroflóry, která je nejčastější příčinou citlivého zažívání. Složení vyvinuté našimi veterináři a odborníky na výživu, podporuje každodenní aktivní a vyvážený život vašeho psa.
OPTIDIGEST
Receptura obsahuje speciální kombinaci živin OPTIDIGEST, která podporuje zažívací systém. Krmivo je snadno stravitelné a obsahuje prebiotika, která prokazatelně zvyšují počet bifidobakterií a zlepšují tak rovnováhu bakterií ve střevě. Podporuje správnou konzistenci výkalů. Nutričně vyvážená receptura obsahuje vysoce kvalitní jehněčí bílkoviny a podporuje aktivní a zdravý životní styl vašeho štěněte až do dospělosti.

Produkt je výrobek značky Purina Pro Plan.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina Pro Plan, Potřeby pro domácí zvířata Purina Pro Plan, Potřeby pro psy Purina Pro Plan, Krmivo pro psy Purina Pro Plan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PURINA PRO PLAN Puppy Large Athletic Lamb a Rice 12 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Pro Plan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Pro Plan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PURINA PRO PLAN Puppy Large Athletic Lamb a Rice 12 kg
Právě si prohlížíte...

1195,- Kč