Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina Pro Plan Dog Adult Small&Mini Sensitive Skin 7 kg

Purina Pro Plan Dog Adult Small&Mini Sensitive Skin 7 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina Pro Plan Dog Adult Small&Mini Sensitive Skin 7 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Purina Pro Plan Dog Adult Small&Mini Sensitive Skin 7 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Purina Pro Plan Dog Adult Small&Mini Sensitive Skin 7 kg
PURINA PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Skin OPTIDERMA je plnohodnotné krmivo ve formě lahodných křupavých granulí vyvinuté speciálně pro nutriční potřeby dospělých psů malých a mini plemen s citlivou pokožkou. Obsahuje kvalitní kousky lososa a speciální komplex živin OPTIDERMA s dostatkem vybraných bílkovin, které mají prokazatelně pozitivní...; vliv na zdraví kůže a srsti vašeho čtyřnohého miláčka i na jeho celkovou kondici.
Krmivo PRO PLAN z řady OPTIDERMA má za cíl dlouhodobé zdraví a spokojený život vašeho pejska. Kombinuje proto všechny důležité živiny, které jsou klíčové nejen pro celkovou kondici, ale především pro podporu zdravé kůže a srsti. Navíc jsou zpracovány tak, aby se do organismu dostaly v té nejvyužitelnější a nejstravitelnější možné podobě. Jsou bezlepkové a obsahují vysoký podíl kvalitních kousků lososa, díky nimž mají skvělou chuť, které nelze odolat.
Složení
Losos* (20 %), rýže* (18 %), kukuřičná lepková moučka*, dehydrované bílkoviny z lososa*, kukuřice*, živočišný tuk, sójová moučka*, sušená řepná dužina*, kukuřičný škrob, minerální látky, celulóza, sójový olej, kukuřičná krupice, vedlejší výrobky živočišného původu, kvasnice*, sušená vejce*, rybí tuk. *Zdroje bílkovin
 
Analytické složky
Protein 30,0 %; Obsah tuku 18,0 %; Obsah anorganických látek 7,0 %; Hrubá vláknina 2,5 %.

Produkt je výrobek značky Purina Pro Plan.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina Pro Plan, Potřeby pro domácí zvířata Purina Pro Plan, Potřeby pro psy Purina Pro Plan, Krmivo pro psy Purina Pro Plan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina Pro Plan Dog Adult Small&Mini Sensitive Skin 7 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Pro Plan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Pro Plan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina Pro Plan Dog Adult Small&Mini Sensitive Skin 7 kg
Právě si prohlížíte...

733,- Kč