Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Skin 14 kg

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Skin 14 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Skin 14 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Skin 14 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Skin 14 kg
PURINA PRO PLAN Adult Medium Sensitive Skin OPTIDERMA je plnohodnotné krmivo ve formě lahodných křupavých granulí vyvinuté speciálně pro nutriční potřeby dospělých psů střední velikosti s citlivou pokožkou. Obsahuje kvalitní kousky lososa a speciální komplex živin OPTIDERMA s dostatkem vybraných bílkovin, které mají prokazatelně pozitivní vliv ...na zdraví kůže a srsti vašeho čtyřnohého miláčka i na jeho celkovou kondici.
Krmivo PRO PLAN z řady OPTIDERMA má za cíl dlouhodobé zdraví a spokojený život vašeho pejska. Kombinuje proto všechny důležité živiny, které jsou klíčové nejen pro celkovou kondici, ale především pro podporu zdravé kůže a srsti. Navíc jsou zpracovány tak, aby se do organismu dostaly v té nejvyužitelnější a nejstravitelnější možné podobě. Jsou bezlepkové a obsahují vysoký podíl kvalitních kousků lososa, díky nimž mají skvělou chuť, které nelze odolat.
 
Složení
Losos* (17 %), rýže* (14 %), dehydrované bílkoviny z lososa*, kukuřičná lepková moučka*, živočišný tuk, kukuřice*, sójová moučka*, kukuřičná krupice*, sušená řepná dužina*, kukuřičný škrob, vedlejší výrobky živočišného původu, celulóza, minerální látky, sušená vejce*, sójový olej, rybí tuk. *Zdroje bílkovin
 
Analytické složky
Protein 29,0 %; Obsah tuku 18,0 %; Obsah anorganických látek 7,5 %; Hrubá vláknina 3,0 %.

Produkt je výrobek značky Purina Pro Plan.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina Pro Plan, Potřeby pro domácí zvířata Purina Pro Plan, Potřeby pro psy Purina Pro Plan, Krmivo pro psy Purina Pro Plan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Skin 14 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Pro Plan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Pro Plan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Skin 14 kg
Právě si prohlížíte...

1218,- Kč