Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion Lamb 14+2,5 kg

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion Lamb 14+2,5 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion Lamb 14+2,5 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion Lamb 14+2,5 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion Lamb 14+2,5 kg 
 
PURINA PRO PLAN Adult Medium Sensitive Digestion OPTIDIGEST je plnohodnotné krmivo ve formě lahodných křupavých granulí vyvinuté pro nutriční potřeby psů středních plemen s citlivým trávením. Obsahuje speciální komplex živin OPTIDIGEST, který napomáhá udržet zdravé trávení vašeho pejska a podporuje celkov&...eacute; zlepšení jeho střevní mikroflóry. Zásluhou vysokého podílu kvalitního jehněčího masa mají granule skvělou chuť a díky absenci pšeničného lepku nevyvolávají potravinové intolerance. To je kombinace, které nelze odolat.
Krmiva PRO PLAN z řady OPTIDIGEST mají za cíl dlouhodobé zdraví a spokojený život vašeho pejska. Kombinují proto všechny důležité živiny, které jsou klíčové pro zdravé trávení a vyváženou střevní mikroflóru. Navíc jsou zpracovány tak, aby se do organismu dostaly v té nejvyužitelnější a nejstravitelnější možné podobě. Jejích základem je vysoký podíl kvalitního jehněčího masa, díky němuž mají skvělou chuť, které nelze odolat.
 
Složení
Jehněčí (19 %), kukuřice, dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřičná krupice, rýže (8 %), živočišný tuk, sušená řepná dužina, sójová moučka, vedlejší výrobky živočišného původu, kukuřičná lepková moučka, sušená vejce, minerální látky, rybí tuk.
 
Analytické složky
Protein 26,0 %; Obsah tuku 16,0 %; Obsah anorganických látek 7,5 %; Hrubá vláknina 2,5 %.

Produkt je výrobek značky Purina Pro Plan.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Purina Pro Plan, Potřeby pro domácí zvířata Purina Pro Plan, Potřeby pro psy Purina Pro Plan, Krmivo pro psy Purina Pro Plan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion Lamb 14+2,5 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Pro Plan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Pro Plan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina Pro Plan Dog Adult Medium Sensitive Digestion Lamb 14+2,5 kg
Právě si prohlížíte...

386,- Kč