Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pedigree Pochoutka Schmackos 20 ks 144 g

Pedigree Pochoutka Schmackos 20 ks 144 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pedigree Pochoutka Schmackos 20 ks 144 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Pedigree Pochoutka Schmackos 20 ks 144 g .

Detailní informace

Pedigree Pochoutka Schmackos 20 ks 144 g
 
Pedigree Schmackos TM jsou voňavé jemné proužky, které psi zbožňují. Můžete jim dát pamlsek celý, nebo jej natrhat na menší kousky, v každém případě odměníte svého psa tím , co má nejraději. Pamlsky pro psy Schmackos TM obsahují omega-3 nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a minerály a neobsahují žádná umělá barviva ani ochucovadla, takže... z nich můžete mít opravdu dobrý pocit i vy!
 
Složení
Maso a vedlejší produkty živočišného původu (celkem 37%, včetně 21% hovězích, 6% kuřecích, 5% jehněčího, 4% kachního), Výrobky rostlinného původu, Obiloviny, Minerální látky, Různé cukry, Oleje a tuky.
 
Analytické složky
Protein: 28%, obsah tuku: 12%, obsah anorganických látek: 9%, hrubá vláknina: 2.3%, vlkost: 17.5%, energie: 328 kcal/100g, vápník: 1,2%, omega 3 mastné kyseliny: 1481 mg/kg.
 
Doplňkové látky
Vitamin A: 2299 IU, Vitamin E: 23 IU, Síran železnatý monohydrát: 41.9 mg.

Produkt je výrobek značky Pedigree.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Krmivo pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pedigree Pochoutka Schmackos 20 ks 144 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pedigree Pochoutka Schmackos 20 ks 144 g
Právě si prohlížíte...

29,- Kč