Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pedigree Multi Biscrok 200 g

Pedigree Multi Biscrok 200 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pedigree Multi Biscrok 200 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Pedigree Multi Biscrok 200 g .

Detailní informace

Pedigree Pochoutka Multi Biscrok 200g
 
Pedigree Pochoutka Multi Biscrok jsou báječné psí sušenky dokonale upečené tak, aby byly co nejkřupavější. Skvělý způsob, jak vašeho psa co nejlépe odměnit. Pamlsky pro psy Biscrok TM obsahují omega-3 nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a minerály a neobsahují žádná umělá barviva ani ochucovadla, takže z nich můžete mít opravdu dobrý pocit i vy!
 
Složen&iac...ute;
Obiloviny, maso a výrobky živočišného původu (včetně 4% kuřecích v bílé sušence, 4% hovězích v hnědé sušence a 4% jehněčích v červené sušence), výrobky rostlinného původu , oleje a tuky, minerální látky, semena, bylinky.
 
Analytické složky
Protein: 13.5, obsah tuku: 8, obsah anorganických látek: 6, hrubá vláknina: 2, energie: 359 kcal/100g, vápník: 1.2, omega 3 mastné kyseliny: 605 mg/kg.
 
Doplňkové látky
Vitamin A: 5712 IU, Vitamin E: 57.1 mg, Síran železnatý monohydrát: 52.2 mg.

Produkt je výrobek značky Pedigree.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Krmivo pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pedigree Multi Biscrok 200 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pedigree Multi Biscrok 200 g
Právě si prohlížíte...

33,- Kč