Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PEDIGREE kapsička 4 pack ve ŠŤÁVĚ : s hov. a jeh. & krůtí s mrkví // s hov. a kral. & krůtí s mrkví 400g

PEDIGREE kapsička 4 pack ve ŠŤÁVĚ : s hov. a jeh. & krůtí s mrkví // s hov. a kral. & krůtí s mrkví 400g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PEDIGREE kapsička 4 pack ve ŠŤÁVĚ : s hov. a jeh. & krůtí s mrkví // s hov. a kral. & krůtí s mrkví 400g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PEDIGREE kapsička 4 pack ve ŠŤÁVĚ : s hov. a jeh. & krůtí s mrkví // s hov. a kral. & krůtí s mrkví 400g .

Detailní informace

Popis produktu Marketing značky Naše receptury obsahují čerstvé maso, které před zpracováním nebylo upravováno ani zmrazeno. Pokaždé, když vašeho psa krmíte, poskytujete mu živiny z masa, které přirozeně voní a výborně chutná. Masité kousky jsou jemně povařeny, tím si udrží více přírodních vitamínů než konzerva, bez použití konzervačních látek. Další popis Vyvinuto ve spolupráci s výzkumným veterinárním centrem Waltham - vedoucí světovou autoritou ve výživě a péči o malá zvířata. Masité kousky ve šťávě Obsah balení 2x s hovězím a králičím masem..., 2x s krůtím masem a mrkví Další informace Registrační číslo: CZ 800216-01. SloženíSkladování a použití Příprava a použití Doporučené dávkování: Pro vyváženou stravu prosím krmte směs kapsičky Pedigree a suchého kompletního krmiva Pedigree. Přizpůsobte dávku krmiva podle úrovně aktivity, plemene a věku Vašeho psa. Doporučujeme postupný přechod na nové krmivo. Podávejte při pokojové teplotě, po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů. Doporučené denní dávkování viz obal.

Produkt je výrobek značky Pedigree ,distribuovaný s EAN kódem 5900951127748.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Krmivo pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.45 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PEDIGREE kapsička 4 pack ve ŠŤÁVĚ : s hov. a jeh. & krůtí s mrkví // s hov. a kral. & krůtí s mrkví 400g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PEDIGREE kapsička 4 pack ve ŠŤÁVĚ : s hov. a jeh. & krůtí s mrkví // s hov. a kral. & krůtí s mrkví 400g
Právě si prohlížíte...

177,- Kč