Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PEDIGREE kapsička 4 pack JUNIOR v ŽELÉ: kuřecí-rýže a hovězí-rýže 400g

PEDIGREE kapsička 4 pack JUNIOR v ŽELÉ: kuřecí-rýže a hovězí-rýže 400g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PEDIGREE kapsička 4 pack JUNIOR v ŽELÉ: kuřecí-rýže a hovězí-rýže 400g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PEDIGREE kapsička 4 pack JUNIOR v ŽELÉ: kuřecí-rýže a hovězí-rýže 400g .

Detailní informace

Popis produktu Vlastnosti S vápnikem a fosforem Marketing produktu Kompletní krmivo pro rostoucí psy / štěňata. Pro štěňata od 2 do 12 měsíců. V tomto věku štěňata vyžadují speciální živiny. Pedigree Junior jim poskytuje kompletní krmivo, lehce stravitelné a vyvážené, obsahující navíc vápník s fosforem. Masité kousky jsou jemně povařeny, aby si udržely co nejvíce přírodních vitamínů bez konzervačních látek. Výsledkem je složení obsahující všechny základní složky, které vašemu štěněti pomáhají ke zdravému startu do života. Další informace Vyvinu...to ve spolupráci s výzkumným veterinárním centrem Waltham - vedoucí světovou autoritou ve výživě a péči o malá zvířata. Vyvinuto ve spolupráci s Veterinární a farmaceutickou univerzitou Brno. Skladování a použití Příprava a použití Pro doporučené dávkování viz obal. Doporučujeme postupný přechod na nové krmivo. Podávejte při pokojové teplotě.

Produkt je výrobek značky Pedigree ,distribuovaný s EAN kódem 5900951125720.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Krmivo pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.45 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PEDIGREE kapsička 4 pack JUNIOR v ŽELÉ: kuřecí-rýže a hovězí-rýže 400g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PEDIGREE kapsička 4 pack JUNIOR v ŽELÉ: kuřecí-rýže a hovězí-rýže 400g
Právě si prohlížíte...

144,- Kč