Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PEDIGREE granule ADULT s hovězím a drůbežím 10kg

PEDIGREE granule ADULT s hovězím a drůbežím 10kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PEDIGREE granule ADULT s hovězím a drůbežím 10kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PEDIGREE granule ADULT s hovězím a drůbežím 10kg .

Detailní informace

Popis produktu Marketing produktu Péče o ústní dutinu Každý pes si zaslouží mít šťastný úsměv. Jelikož je pro ně zdraví jejich zubů a dásní takřka životně důležité, vyvinuli jsme speciální křupavé granule, které pomáhají čistit zuby psa a udržují jeho dásně zdravé. Trávení Každý pes si zaslouží mít zdravé bříško. Stejně jako lidé potřebují i psi ve své stravě správně vyvážený poměr vlákniny. Díky zdokonalené kombinaci rozpustné a nerozpustné vlákniny pomáhá složení nového suchého krmiva Pedigree udržovat zdravé trávení a optimální využití živin.... Kůže a srst Každý pes si zaslouží vypadat a cítit se zdravě. Naše krmiva jsou speciálně připravena s obsahem slunečnicového oleje a zinku, jež viditelně vyživují kůži a srst vašeho psa. Imunita Každý pes si zaslouží posilovat obranyschopnost. PPsi rádi všechno očichávají, a proto by měli být chráněni zevnitř - silným imunitním systémem. Nová suchá krmiva Pedigree obsahují vitamin F, který působí jako antioxidant, a minerály, které pomáhají psa chránit zevnitř. Marketing značky Pedigree věří, že každý pes si zaslouží kvalitní výživu, která mu pomáhá žít zdravý a šťastný život. Na základě dlouholetých zkušeností nám odborníci na výživu psů potvrdili, že předpokladem zdraví každého psa jsou 4 univerzální potřeby: dobré trávení, zdravá kůže a srst, silný imunitní systém a péče o ústní dutinu. A proto je nové suché krmivo Pedigree Vital Protection vyvinuto tak, aby řešilo všechny čtyři uvedené zásadní aspekty zdraví psa. Nové krmivo Pedigree Vital Protection pomáhá udržovat zdraví vašeho psa od čenichu až po vrtící se ocásek! Další informace Vyvinuto ve spolupráci s výzkumným veterinárním centrem Waltham - vedoucí světovou autoritou ve výživě a péči o malá zvířata. Registrační číslo: CZ 800216-01. Skladování a použití Příprava a použití Pro doporučené dávkování viz obal. Uvedená množství jsou pouze informativní. Individuální potřeby psů mohou být odlišné od doporučené dávky a závisí na úrovni aktivity, plemenu a věku. Proto můžete upravit dávky tak, abyste udrželi svého psa v optimální kondici. Doporučujeme postupný přechod na nové krmivo. Skladování Skladujte v suchu, mimo dosah slunečních paprsků.

Produkt je výrobek značky Pedigree ,distribuovaný s EAN kódem 5900951019838.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Krmivo pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 10.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PEDIGREE granule ADULT s hovězím a drůbežím 10kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PEDIGREE granule ADULT s hovězím a drůbežím 10kg
Právě si prohlížíte...

689,- Kč