Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ontario Culinary Chicken Fricasse 800 g

Ontario Culinary Chicken Fricasse 800 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ontario Culinary Chicken Fricasse 800 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Ontario Culinary Chicken Fricasse 800 g .

Detailní informace

Konzerva Konzerva ONTARIO Culinary Chicken Fricasse 800 g
Konzerva ONTARIO Culinary Chicken Fricasse je kompletní krmivo pro dospělé psy s obsahem kuřecího masa se zeleninou. 
Kuřecí frikasé s mrkví a hráškem je zdravá a chutná specialita vhodná pro dospělé psy s citlivým zažíváním. Kuřecí maso, žaludek a srdíčka v lahodném vývaru v jemné kombinaci s mrkví, hráškem, chřeste...m a žampiony jsou snadno stravitelné a díky vývaru doplní i potřebnou denní dávku tekutin. Jako přílohu a skvělý zdroj sacharidů jsme naservírovali tapioku a rýži, která je jedinou přidanouobilovinou.
Kompletní krmivo pro dospělé psy s obsahem kuřecího masa se zeleninou. 
- Vhodné pro psy s citlivým zažíváním, neobsahuje žádnou jinou obilovinu než rýži
Složení
maso a živočišné produkty 57% (z toho kuřecí 100% složené z kuřecího masa, žaludku, srdcí a tuku), vývar 29,5%, zelenina 8% (mrkev 3%, hrášek 3%, chřest 1%, žampióny 1%), výrobky rostlinného původu 3% (tapioka 3%), obiloviny (rýže 1,5%), minerály 1%.
Analytické složky
hrubé proteiny 9,3%, hrubé oleje a tuky 4%, hrubá vláknina 0,3%, hrubý popel 1,5%, vlhkost 81%.
vitamin A (3a672a) 3 000m.j., vitamin D3 (3a671) 200m.j., zinek (3b605) jako síran zinečnatý monohydrát 25mg, mangan (3b503) jako síran manganatý monohydrát 1,4mg, měď (3b405) jako síran měďnatý pentahydrát 1,5mg, jód (3b202) jako jodičnan vápenatý, bezvodý 0,75mg.
 

Produkt je výrobek značky Ontario.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro psy Ontario, Krmivo pro psy Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Culinary Chicken Fricasse 800 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Culinary Chicken Fricasse 800 g
Právě si prohlížíte...

124,- Kč