Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ontario Culinary Beef Goulash 800 g

Ontario Culinary Beef Goulash 800 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ontario Culinary Beef Goulash 800 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Ontario Culinary Beef Goulash 800 g .

Detailní informace

Konzerva ONTARIO Culinary Beef Goulash 800 g
Konzerva ONTARIO Culinary Beef Goulash je kompletní krmivo pro dospělé psy s obsahem hovězího a kuřecího masa se zeleninou. 
Hovězí guláš s kuřecím masem a zeleninou, to je skutečný kulinářský požitek pro vašeho psího mazlíčka. Díky vybranému složení z hovězích srdcí, masa, plic a jater v lahodném vývaru s kousky papriky, rajčaty, tapiokou a nudlemi je v&...yacute;borným zdrojem bílkovin, železa, vitamínů a minerálů.
 
Složení
maso a živočišné produkty 58% (hovězí 42% složené z hovězích srdcí, masa, plící, jater; kuřecí 16% složené z kuřecího masa, žaludku, srdcí a tuku), vývar 30%, zelenina 4,7% (paprika 4%, rajčata 0,7%), výrobky rostlinného původu 3% (tapioka 3%), pekárenské produkty (nudle 3%), minerály 1%, cukr 0,3%.
Analytické složky
hrubé proteiny 7,8%, hrubé oleje a tuky 4,7%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2,1%, vlhkost 81%.
Doplňkové látky
vitamin D3 (3a671) 200m.j., zinek (3b605) jako síran zinečnatý monohydrát 25mg, mangan (3b503) jako síran manganatý monohydrát 1,4mg, jód (3b202) jako jodičnan vápenatý, bezvodý 0,75mg.

Produkt je výrobek značky Pedigree.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Krmivo pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Culinary Beef Goulash 800 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Culinary Beef Goulash 800 g
Právě si prohlížíte...

129,- Kč