Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ontario Adult Large Chicken & Potatoes 15+5kg zdarma

Ontario Adult Large Chicken & Potatoes 15+5kg zdarma

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ontario Adult Large Chicken & Potatoes 15+5kg zdarma z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Ontario Adult Large Chicken & Potatoes 15+5kg zdarma .

Detailní informace

Superprémiové krmivo pro dospělé psy velkých a obřích plemen. Krmivo pro dospělé psy musí splňovat veškeré výživové a nutriční požadavky pro zdravé fungování celého organismu. Proto značka Ontario vyvinula ve spolupráci s veterináři a nutričními specialisty unikátní a výjimečně chutnou recepturu, která poskytuje vyvážené složení a správný poměr všech živin. Kvalitní strava je jednou z nejdůležitějších podmínek pro zdravý a dlouhý život Vašeho psa. Receptura založená na vysokým podílu proteinů z kuřecího masa podporující vitalitu, kondici psa a ...jeho správné zažívání. A na bramborách, které jsou po tepelné úpravě nejlepším zdrojem sacharidů. S nízkým obsahem obilovin, bez pšenice nebo kukuřice. Jedinou obilovinou je rýže. Chondroprotektiva a rybí olej pro zajištění zdravé pohybové soustavy a kloubu. Vyvážené složení pro zdravé fungování celého organismu. Krmivo obsahuje speciální mix bylinek a koření, zejména tymián, fenykl a juku, pro podporu správného zažívání....

Produkt je výrobek značky Ontario ,distribuovaný s EAN kódem 8595091787234.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ontario, Potřeby pro domácí zvířata Ontario, Potřeby pro psy Ontario, Krmivo pro psy Ontario.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ontario Adult Large Chicken & Potatoes 15+5kg zdarma a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ontario a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ontario najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ontario Adult Large Chicken & Potatoes 15+5kg zdarma
Právě si prohlížíte...

1649,- Kč