N&D Ancestral Grain Dog Senior M/L Chicken & Pomegrate 12kg

N&D Ancestral Grain Dog Senior M/L Chicken & Pomegrate 12kg
2 199 1 499 63
2 199,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


N&D Ancestral Grain Dog Senior M/L Chicken & Pomegrate 12kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným N&D Ancestral Grain Dog Senior M/L Chicken & Pomegrate 12kg .

Detailní informace

Kompletní krmivo pro starší psy středních a velkých plemen s nízkým obsahem obilovin. Absence komplexních obilovin, jediné použité obiloviny v některých recepturách mají nižší glykemický komplex a nejsou geneticky modifikované. Bez barviv, chemie a konzervantů. Neobsahuje lepek ani GMO. Výhradně s obsahem přírodních antioxidantů, výtažků bohatých na tokoferol, který umožňuje konzervaci přírodním způsobem. Baleno v ochranné atmosféře. Při procesu balení se kyslík nahrazuje dusíkem, který zaručuje přírodní konzervaci produktu. Vysoký obsah vysoce... kvalitních vitamínů, které se díky přídavku "za studena" vyznačují delší trvanlivostí. Složení Vykostěné kuře (20%), dehydratovaný kuřecí protein (18%), špalda (10%), oves (10%), kuřecí tuk, sleď, dehydratovaný protein ze sledě, sušená vejce, sušené řepné řízky, rybí olej (ze sledě), vláknina z hrachu, sušená vojtěška, sušené mrkve, inulin, fruktooligosacharidy, extrakt z kvasnic (zdroj mannanoligosacharidů),...

Produkt je výrobek značky N&d ,distribuovaný s EAN kódem 8010276030542.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství N&d, Potřeby pro domácí zvířata N&d, Potřeby pro psy N&d, Krmivo pro psy N&d.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

N&D Ancestral Grain Dog Senior M/L Chicken & Pomegrate 12kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce N&d a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku N&d najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

N&D Ancestral Grain Dog Senior M/L Chicken & Pomegrate 12kg
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč