Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Konzerva Wellness CORE 95 Dog kuře a kachna 400g

Konzerva Wellness CORE 95 Dog kuře a kachna 400g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Konzerva Wellness CORE 95 Dog kuře a kachna 400g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Konzerva Wellness CORE 95 Dog kuře a kachna 400g .

Detailní informace

Wellness CORE 95 zdroj duo bílkovin je kompletní krmivo pro dospělé psy. SLOŽENÍ: 85% kuře [56% (srdce, játra, maso, krky, kuřecí tuk), 29% kuřecí vývar], 10% kachna [srdce, krky], 4% mrkev, 1% minerály. NUTRIČNÍ DOPLŇKOVÉ LÁTKY (na kg): Vitamín D3 200 IU, zinek (síran zinečnatý monohydrát) 25 mg, mangan (síran manganatý, monohydrát) 1,4 mg, měď (síran měďnatý (II) pentahydrát) 1,0 mg, jód (jodičnan vápenatý bezvodý) 0,75 mg. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Proteiny 10,1%, Obsah tuku 5,2%, Hrubá vláknina 0,4%, Hrubý popel 2,5%, Obsah vody 80,0%. POKYNY KE K...RMENÍ: Podáváno se suchým krmivem Wellness CORE: snižte dávku suchého krmiva o 35 g na každou plechovku. PSI NAD 50 KG: Přidejte 150 g na každých 5 kg navíc. Podávejte nejlépe při pokojové teplotě. Nespotřebovanou část dejte do lednice. Vždy zajistěte přístup k čisté, pitné vodě. Vyrobeno v EU. Datum spotřeby, číslo šarže a schvalovací číslo provozu viz v dolní části plechovky.

Produkt je výrobek značky Wellness Core ,distribuovaný s EAN kódem 76344118596.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Wellness Core, Potřeby pro domácí zvířata Wellness Core, Potřeby pro psy Wellness Core, Krmivo pro psy Wellness Core.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.64 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konzerva Wellness CORE 95 Dog kuře a kachna 400g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wellness Core a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wellness Core najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konzerva Wellness CORE 95 Dog kuře a kachna 400g
Právě si prohlížíte...

119,- Kč