Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapsička Carnilove Dog Paté Quail with Yellow Carrot 300g

Kapsička Carnilove Dog Paté Quail with Yellow Carrot 300g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapsička Carnilove Dog Paté Quail with Yellow Carrot 300g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Kapsička Carnilove Dog Paté Quail with Yellow Carrot 300g .

Detailní informace

Hypoalergenní a vysoce stravitelné maso z křepelky, díky vysokému obsahu poly-nenasycených mastných kyselin chrání srdce a oběhový aparát. Vysoký obsah selenu chrání buňky před oxidačním stresem, čímž zlepšuje kvalitu kůže, kloubů, mozku. Žlutá mrkev snižuje cholesterol v krvi, čímž působí blahodárně jako ochrana srdce a oběhového aparátu, zároveň díky vysokému obsahu antioxidantů podporuje imunitu, zdraví kůže a zrak./ 85 % maso a orgány (59 % krocan, 26 % křepelka), 9 % vývar, 4 % žlutá mrkev, 1 % minerály, 1 % lněný olej.

Produkt je výrobek značky Carnilove ,distribuovaný s EAN kódem 8595602537686.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Carnilove, Potřeby pro domácí zvířata Carnilove, Potřeby pro psy Carnilove, Krmivo pro psy Carnilove.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.31 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapsička Carnilove Dog Paté Quail with Yellow Carrot 300g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carnilove a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carnilove najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapsička Carnilove Dog Paté Quail with Yellow Carrot 300g
Právě si prohlížíte...

147,- Kč