IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg

IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg
IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg
IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg
IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg
899 845 1663
899,- Kč

Původní cena: 845,- Kč


Hodnocení:


IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg .

Detailní informace

Krmivo IAMS for Vitality pro štěňata malých a středních plemen je 100% kompletní a vyvážené odborníky sestavené krmivo, které bude vašemu štěněti svědčit. Naše nová a vylepšená receptura pro štěňata s čerstvým kuřecím masem je založena na kvalitních živočišných bílkovinách, které byly pečlivě vybrány, aby podporovaly sedm znaků zdravé vitality štěněte. Aby byla štěňata zdravá, aktivní a plná energie, obsahují naše lahodné receptury až 85 % živočišných bílkovin z kuřecího masa (z celkového obsahu bílkovin). Naším závazkem je dopřát štěňatům spec...ializované krmivo se skvělou chutí, které si váš domácí mazlíček bezvýhradně zamiluje a které bude podporovat všech sedm znaků zdravé vitality. Krmivo pro štěňata obsahuje prvotřídní živočišné bílkoviny, nezbytné minerály a vitamín D pro pevné kosti, silné svaly a zdravý růst štěněte. A až ho uslyšíte chroupat naše granule s vyváženým obsahem minerálů v každém soustu, můžete si být jisti, že bude mít silné a zdravé zuby. Díky vyváženému...

Produkt je výrobek značky Iams ,distribuovaný s EAN kódem 8710255128382.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Iams, Potřeby pro domácí zvířata Iams, Potřeby pro psy Iams, Krmivo pro psy Iams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IAMS Dog Puppy Small & Medium Chicken 12kg
Právě si prohlížíte...

899,- Kč