IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg

IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg
IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg
IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg
IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg
299 269 972
299,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg .

Detailní informace

Krmivo IAMS for Vitality pro štěňata velkých plemen je 100% kompletní a vyvážené odborníky sestavené krmivo, které bude vašemu štěněti svědčit. Naše nová a vylepšená receptura pro štěňata s čerstvým kuřecím masem je založena na kvalitních živočišných bílkovinách, které byly pečlivě vybrány, aby podporovaly sedm znaků zdravé vitality štěněte.Aby byla štěňata zdravá, aktivní a plná energie, obsahují naše lahodné receptury až 81 % živočišných bílkovin z kuřecího masa (z celkového obsahu bílkovin). Naším závazkem je dopřát štěňatům specializované k...rmivo se skvělou chutí, které si váš domácí mazlíček bezvýhradně zamiluje a které bude podporovat všech sedm znaků zdravé vitality.Krmivo pro štěňata obsahuje prvotřídní živočišné bílkoviny, nezbytné minerály a vitamín D pro pevné kosti, silné svaly a zdravý růst štěněte. A až ho uslyšíte chroupat naše granule s vyváženým obsahem minerálů v každém soustu, můžete si být jisti, že bude mít silné a zdravé zuby. Díky vyváženému obsahu...

Produkt je výrobek značky Iams ,distribuovaný s EAN kódem 8710255128061.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Iams, Potřeby pro domácí zvířata Iams, Potřeby pro psy Iams, Krmivo pro psy Iams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IAMS Dog Puppy Large Chicken 3kg
Právě si prohlížíte...

299,- Kč