IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg

IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg
IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg
IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg
IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg
299 269 362
299,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg .

Detailní informace

Krmivo IAMS for Vitality pro dospělé psy malých a středních plemen je 100% kompletní a vyvážené odborníky sestavené krmivo, které bude vašemu zvířeti chutnat a svědčit. Naše nová a vylepšená receptura pro dospělé psy s jehněčím masem je založena na kvalitních živočišných bílkovinách, které byly pečlivě vybrány, aby podporovaly sedm znaků zdravé vitality psa. Aby byl váš pes zdravý, aktivní a plný energie, obsahují naše lahodné receptury až 80 % živočišných bílkovin (z celkového obsahu bílkovin). Naším závazkem je dopřát psům specializované krmi...vo se skvělou chutí, které si váš domácí mazlíček bezvýhradně zamiluje a které bude podporovat všech sedm znaků zdravé vitality. Díky křupavým granulím a optimální hladině minerálů pečují naše krmiva o zdraví psích zubů a omezují vznik zubního kamene. Díky vyváženému obsahu omega-3 a omega-6 mastných kyselin můžete obdivovat zdravou kůži a lesklou srst svého zvířete. Díky nezbytným minerálům, vitamínu D a prvotřídním bílkovinám pro pevné...

Produkt je výrobek značky Iams ,distribuovaný s EAN kódem 8710255153995.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Iams, Potřeby pro domácí zvířata Iams, Potřeby pro psy Iams, Krmivo pro psy Iams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Iams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Iams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IAMS Dog Adult Small & Medium Lamb 3kg
Právě si prohlížíte...

299,- Kč