Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken 14 kg

Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken 14 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken 14 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken 14 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken 14 kg
Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken je kompletní krmivo pro starší psy středních plemen, s vynikajícím kuřecím masem, vyváženým obsahem minerálů, s vitamínem E a omega-6 mastnými kyselinami pro podporu kůže a srsti.
Abyste zajistili, že Váš pes dostane optimální péči v pokročilém věku, je vhodné mu dát krmivo ...speciálně vyvinuté pro tuto fázi života. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Medium Chicken je skvělou volbou pro psy středních plemen od sedmi let. Vyznačuje se vyváženou recepturou, která je ideálně přizpůsobena výživovým potřebám Vašeho čtyřnohého přítele.
Krmivo je vyrobeno z vynikajícího kuřecího masa a obsahuje pouze vysoce kvalitní ingredience. Má vyvážený obsah minerálů, což je důležité pro podporu zdraví srdce, ledvin a močového měchýře. Krmivo navíc poskytuje Vašemu psovi vitamin E a omega-6 mastné kyseliny, které přispívají ke zdravé kůži a krásné srsti. Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Medium Chicken se vyznačuje lahodnou chutí, a proto je mnoha psy dobře přijímáno. Krmivo neobsahuje umělé příchutě, barviva ani konzervační látky.
Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Medium Chicken:
 
- Suché krmivo pro starší psy středních plemen
- Přizpůsobený nutriční profil: dokonale přizpůsobený potřebám psů v pokročilém věku
- Snadno stravitelné: podpora optimální absorpce živin a trávení
- Přizpůsobený obsah minerálů: přispívá ke zdraví srdce, ledvin a močového měchýře
- Vysoce kvalitní ingredience: vysoká kvalita surovin
- S omega-6 mastnými kyselinami + vitamínem E: přispívají ke zdravé kůži a lesklé srsti
- Vynikající chuť: dobře přijímáno mnoha psy
- Doporučeno veterinárními lékaři
- Bez umělých příchutí, barviv a konzervačních látek
Složení:
Kukuřice, pšenice, kuřecí a krůtí moučka, živočišné tuky, bílkovinný hydrolyzát, lněné semínko, řízky z řepy, minerální látky, rostlinný olej, vepřová chrupavka (zdroj chondroitinu), hydrolyzát z korýšů (zdroj glukosaminu).
Jakostní znaky :
Vitamín A (9.700 IU/kg), vitamín D3 (973 IU/kg), vitamín E (550 mg/kg), vitamín C (90 mg/kg), železo (76,3 mg/kg), jód (1,2 mg/kg), měď (7,5 mg/kg), mangan (7,9 mg/kg), zinek (158 mg/kg), selen (0,2 mg/kg).
S přírodními antioxidanty.

Produkt je výrobek značky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro domácí zvířata Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro psy Hill´s Pet Nutrition, Inc., Krmivo pro psy Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 970,- Kč
2 978,- Kč
Detail

Impact Sam Hill 42 EU / 8 UK

Velikost 42 EU / 8 UK / Žlutozelená / Pro muže / Five ten
3 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken 14 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hill´s Pet Nutrition, Inc. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hill´s Pet Nutrition, Inc. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hill's Science Plan Canine Mature 7+ Medium Chicken 14 kg
Právě si prohlížíte...

1489,- Kč