Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb a Rice 14 kg

Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb a Rice 14 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb a Rice 14 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb a Rice 14 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb & Rice 14 kg
Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb & Rice je kompletní krmivo pro dospělé psy středních plemen s citlivým zažíváním s jehněčím a rýží má speciální složení pro naplnění energetických potřeb psů během nejlepších let života. Krmivo je vyrobeno z vysoce kvalitních, lehce stravitelných ingrediencí.
Složen&i...acute;:
mletá kukuřice, mletá pšenice, kuřecí a krůtí moučka, živočišné tuky, bílkovinný hydrolyzát, rížky z červené řepy, prášek z klíčků z hrášků, roslinný olej, lněné semínko, L-lysinhydrochlorid, chlorid draselný, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, DL-methionin, L-threonin, L-tryptophan.
Analytické složky:
Fosfor 0.56 %, vláknina 3.5 %, bílkovina 18.4 %, tuk 14.5 %, popel/popelovina 4.4 %, vápník 0.68 %, sodík 0.16 %, vlhkost 8.0 %, draslík 0.74 %
Doplňkové látky:
vitamín A (10.000 m.j./kg), vitamín D3 (420 m.j./kg), vitamín E (600 mg/kg), vitamín C (70 mg/kg), betakaroten (1,5 mg/kg), taurin (920 mg/kg), měď [síran měďnatý] (12,4 mg/kg). Konzervováno přírodními látkami (kys. citronová) a přírodními antioxidanty (různé tokoferoly).

Produkt je výrobek značky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro domácí zvířata Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro psy Hill´s Pet Nutrition, Inc., Krmivo pro psy Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Impact Pro Mid Black Red 45 1/3 / 10,5 UK

Velikost 45 1/3 / 10,5 UK / Červená / Pro muže / Five ten
4 699,- Kč
Detail

Impact PRO MID - Black/Grey 42 EU / 8 UK

Velikost 42 EU / 8 UK / Šedá / Pro muže / Five ten
4 699,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb a Rice 14 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hill´s Pet Nutrition, Inc. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hill´s Pet Nutrition, Inc. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb a Rice 14 kg
Právě si prohlížíte...

383,- Kč