Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hill's Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin Chicken 1,5 kg

Hill's Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin Chicken 1,5 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hill's Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin Chicken 1,5 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Hill's Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin Chicken 1,5 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Hill's Science Plan Canine Adult Sensit. Stom.& Skin S&M Chick.1,5 kg
Hill's Science Plan Canine Adult Sensit. Stom.& Skin S&M Chick. je kompletní krmivo pro psy od 1 do 6 let. Pečlivě vyvážené krmivo pro individuální potřeby psa malého plemene bylo vyvinuto speciálně pro podporu zdraví ústní dutiny, kůže a zdravého trávení.
Science Plan Canine Adult Small & Miniature Sensitive Stomach & Skin s kuřecím ma...sem je kompletní krmivo pro psy od 1 do 6 let. Pečlivě vyvážené krmivo pro individuální potřeby psa malého plemene bylo vyvinuto speciálně pro podporu zdraví ústní dutiny, kůže a zdravého trávení. S vysokým obsahem klinicky ověřených antioxidantů, přidaných vitamínů a minerálních látek. Krmivp poskytuje precizně nutričně vyvážený obsah energie, bílkovin, vitamínů a minerálů a předchází tak nutričním výkyvům. Bez přídavku umělých příchutí nebo barviv.
Složení:
Pivovarská rýže, kuřecí a krůtí moučka, hnědá rýže, kukuřice, kukuřičný gluten, ječmen, oves, živočišný tuk, proteinový hydrolyzát, rostlinný olej, sušená řepná dužina, lněné semínko, minerální látky
Analytické složky:
Bílkoviny 24.4 %, tuky 15.9 %, hrubá vláknina 1.9 %, sacharidy (NFE) 52.4 %, vápník 0.89 %, fosfor 0.73 %, sodík 0.29 %, draslík 0.70 %, hořčík 0.096 %, Vitamín C 116 ppm, Vitamín E 441 IU/kg, Omega-6 mastné kyseliny 3.91 %, popel 5.5 %, Beta-karoten 3.33 ppm, Vitamín A 10985 IU/kg, Vitamín D 832 IU/kg .
 

Produkt je výrobek značky Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro domácí zvířata Hill´s Pet Nutrition, Inc., Potřeby pro psy Hill´s Pet Nutrition, Inc., Krmivo pro psy Hill´s Pet Nutrition, Inc..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Impact Sam Hill 45 1/3 / 10,5 UK

Velikost 45 1/3 / 10,5 UK / Žlutozelená / Pro muže / Five ten
3 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hill's Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin Chicken 1,5 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hill´s Pet Nutrition, Inc. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hill´s Pet Nutrition, Inc. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hill's Canine Adult Small&Mini Sensitive Stomach and Skin Chicken 1,5 kg
Právě si prohlížíte...

388,- Kč