Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Essential Foods Superior Living 12,5kg

Essential Foods Superior Living 12,5kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Essential Foods Superior Living 12,5kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Essential Foods Superior Living 12,5kg .

Detailní informace

Krmivo bez obilovin pro dospělé psy, které je vyváženou stravou pro běžné každodenní aktivity.Essential Superior Living, to znamená jedinečnou kombinaci Ross a Cobb kuřecího masa a slavné Gressinghamské kachny s čerstvými rybami – svěžím duhovým pstruhem a skotským lososem. Složení Kuřecí a kachní, losos, pstruh, vejce (vše dohromady 80 % / 45 % čerstvé), sladké brambory, hrách, lněné semínko, brambory, vojtěška, probiotické kultury: MOS, FOS, glukosamin, chondroitin (vše z přírodních zdrojů),MSM (z přírodních zdrojů), brusinky, acai, borůvky, ...moruše, jablko, rajče, pomeranč, hruška, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, extrakt z měsíčku lékařského, zelený čaj, zázvor. Analytické složky Hrubý protein 30 %, hrubý tuk 18 %, popelovina 8 %, vláknina 3,5 %, vlhkost 8,5 %, omega-6 kyseliny 2,8 %, omega-3 kyseliny 1,6 %, vápník 1,6 %, fosfor 1,3 %, glukosamin 0,09 %, chondroitin 0,07 %, energetická hodnota 3700 kcal/kg. Doplňkové látky Vitamin A 15 000 IU/kg, vitamin D3...

Produkt je výrobek značky Essential Foods ,distribuovaný s EAN kódem 5711580010352.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Essential Foods, Potřeby pro domácí zvířata Essential Foods, Potřeby pro psy Essential Foods, Krmivo pro psy Essential Foods.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Essential Foods Superior Living 12,5kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Essential Foods a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Essential Foods najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Essential Foods Superior Living 12,5kg
Právě si prohlížíte...

1699,- Kč