Essential Foods Highland Living 12kg

Essential Foods Highland Living 12kg
1 889 1 849 617
1 889,- Kč

Původní cena: 1 849,- Kč


Hodnocení:


Essential Foods Highland Living 12kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Essential Foods Highland Living 12kg .

Detailní informace

Krmivo bez obilovin pro dospělé psy. Receptura je připravená z delikátních lokálních ingrediencí, jako je například norfolský černý krocan, aberdenské angus hovězí, holuby, koroptev a samozřejmě skotský losos. Krmivo je formulováno pro psy v běžné aktivitě. Složení Krocan, aberdenské angus hovězí, holub, koroptev, kachna, vejce, losos (vše dohromady 79 % / 43 % čerstvé), sladké brambory, cizrna, hrách, lněné semeno, lososový olej, vývar z krocana, vojtěška, MOS (mannanoligosacharidy), FOS (fruktooligosacharidy), glukosamin, chondroitin, brusink...y, borůvky, moruše, jablka, rajčata, pomeranč, hrušky, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, měsíček lékařský, ženšen, zelený čaj, zázvor. Analytické složky Hrubý protein 29 %, hrubé oleje a tuky 17 %, hrubý popel/minerální látky 8,5 % (z toho vápník 1,6 % a fosfor 1,2 %), hrubá vláknina 4,5 %, vlhkost 8 %, Omega 6 mastné kyseliny 2,6%, Omega 3 mastné kyseliny 1,8% energetická hodnota 3 620 kcal/kg. Doplňkové látky na kg...

Produkt je výrobek značky Essential Foods ,distribuovaný s EAN kódem 5711580900011.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Essential Foods, Potřeby pro domácí zvířata Essential Foods, Potřeby pro psy Essential Foods, Krmivo pro psy Essential Foods.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Essential Foods Highland Living 12kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Essential Foods a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Essential Foods najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Essential Foods Highland Living 12kg
Právě si prohlížíte...

1889,- Kč