Essential Foods Estate Living Small Breed 3kg

Essential Foods Estate Living Small Breed 3kg
589 549 1864
589,- Kč

Původní cena: 549,- Kč


Hodnocení:


Essential Foods Estate Living Small Breed 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Essential Foods Estate Living Small Breed 3kg .

Detailní informace

Essential Estate Living je jedinečné bezobilné krmivo pro dospělé psy připravené ze zvěřiny, kuřat plemene Ross a Cobb a čerstvého jehněčího, které se prohánělo po volných britských pastvinách. Vysoký podíl čerstvých surovin. Je vyvinuto tak, aby podporovalo vašeho psa při běžných aktivitách. Oproti většímu balení jsou granulky v této variantě menší a krmivo je tak obecně vhodné pro menší psy. Složení Jehněčí, zvěřina, kachní, vejce (vše dohromady 74 % / 50 % čerstvé), sladké brambory, hrách, sušené kuřecí maso, brambory, lněné semínko, vojtěšk...a, probiotické kultury: MOS, FOS, glukosamin, chondroitin (vše z přírodních zdrojů), MSM (z přírodních zdrojů), brusinky, acai, borůvky, moruše, jablko, rajče, pomeranč, hruška, mrkev, špenát, květák, mořské řasy, extrakt z měsíčku lékařského, zelený čaj, zázvor. Analytické složky Hrubý protein 30 %, hrubý tuk 16 %, popelovina 8 %, vláknina 3,5 %, vlhkost 8,5 %, omega-6 kyseliny 2,8 %, omega-3 kyseliny 1,7 %, vápník 1,8 %,...

Produkt je výrobek značky Essential Foods ,distribuovaný s EAN kódem 5711580010512.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Essential Foods, Potřeby pro domácí zvířata Essential Foods, Potřeby pro psy Essential Foods, Krmivo pro psy Essential Foods.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Essential Foods Estate Living Small Breed 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Essential Foods a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Essential Foods najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Essential Foods Estate Living Small Breed 3kg
Právě si prohlížíte...

589,- Kč