Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Carnilove True Fresh TURKEY for Adult dogs 4 kg

Carnilove True Fresh TURKEY for Adult dogs 4 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Carnilove True Fresh TURKEY for Adult dogs 4 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Carnilove True Fresh TURKEY for Adult dogs 4 kg .

Detailní informace

Receptura obsahuje vysoký podíl čerstvého krůtího masa z farem a místních zdrojů. Maso pochází ze zvířat schválených pro lidskou spotřebu. Obohaceno o spirulina, borůvky a tymián. Receptura bez obilovin a bez brambor s čerstvým masem pro dospělé psy všech plemen. Kompletní krmivo pro psy. Přidaná červená čočka je vynikajícím zdrojem minerálů a vlákniny, zatímco okřehek dodává esenciální mastné kyseliny omega-3. Spirulina je bohatá na minerály a aminokyseliny, které hrají důležitou roli při metabolismu. Borůvky a tymián poskytují nezbytné antiox...idanty k ochraně buněk před účinky stárnutí a pomáhají také udržet správný metabolismus. Čerstvý krocan s červenou čočkou a proteinem okřehku. 60% čerstvého masa - zpracováno přímo a pouze z čerstvého masa. 1 kg granulí = 600 g čerstvé krůty. Receptura obsahuje vysoký podíl čerstvé krůty z lokálních zdrojů. Přidaná červená čočka je vynikajícím zdrojem minerálů a vlákniny. Okřehek poskytuje esenciální omega-3 mastné kyseliny, je dobrým zdrojem bílkovin a má protizánětlivý účinek. Bez brambor s čerstvým masem pouze pro dospělé psy všech plemen. Složení: čerstvý krocan (60 %), hrách, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly), cizrna, sušená jablka, červená čočka (4 %), dýně, přírodní aroma, lososový olej (2 %), mrkev, sušené vaječné skořápky, protein okřehku (0,5 %), spirulina (0,3 %), sušený rakytník řešetlákový (0,2 %), sušený kořen zázvoru (0,1 %), sušené borůvky (0,1 %), sušený rozmarýn (0,1 %), sušené brusinky (0,1 %), sušený tymián (0,1 %), glukosamin (0,026 %), slávka zelenoústá (0,025 %), chondroitin sulfát (0,016 %), pivovarské kvasnice (zdroj mannanoligosacharidů, 0,015 %), kořen čekanky (zdroj fruktooligosacharidů, 0,01 %), juka schidigera (0,01 %).

Produkt je výrobek značky Carnilove ,distribuovaný s EAN kódem 8595602545964.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Carnilove, Potřeby pro domácí zvířata Carnilove, Potřeby pro psy Carnilove, Krmivo pro psy Carnilove.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.083 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 276,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Carnilove True Fresh TURKEY for Adult dogs 4 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carnilove a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carnilove najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Carnilove True Fresh TURKEY for Adult dogs 4 kg
Právě si prohlížíte...

679,- Kč