Carnilove Salmon & Turkey for puppies 12kg

Carnilove Salmon & Turkey for puppies 12kg
2 049 1 949 1412
2 049,- Kč

Původní cena: 1 949,- Kč


Hodnocení:


Carnilove Salmon & Turkey for puppies 12kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Carnilove Salmon & Turkey for puppies 12kg .

Detailní informace

Superprémiové kompletní krmivo bez obilovin a bez brambor pro štěňata všech plemen (1-12 měsíců). Krmivo je vhodné pro i pro březí a kojící feny. U štěňat je důležité zvolit kvalitní potravu, bohatou na potřebné aminokyseliny, vitamíny a esenciální živiny pro zdravý růst a optimální tělesný vývoj. Carnilove Puppy je navržen v souladu s původní přirozenou skladbou potravy psů a jejich předchůdců vlků. Z velké části ji tvoří ulovená kořist – svalovina, vnitřnosti a kosti, doplněná o správný poměr ovoce, zeleniny a bylin. Tyto komponenty jsou zása...dní pro zdravý vývoj kostry, kloubů, a svalstva. Základní složku receptury tvoří maso a olej z norského lososa, které dodávají potřebný obsah omega mastných kyselin pro kvalitu srsti a kůže a zdravý vývoj nervové soustavy. Losos a krocan Losos je zdrojem vysoce stravitelných proteinů. Je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin, které pozitivně ovlivňují mentální vývoj, kardio-vaskulární soustavu a metabolismus...

Produkt je výrobek značky Carnilove ,distribuovaný s EAN kódem 8595602508822.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Carnilove, Potřeby pro domácí zvířata Carnilove, Potřeby pro psy Carnilove, Krmivo pro psy Carnilove.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Carnilove Salmon & Turkey for puppies 12kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carnilove a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carnilove najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Carnilove Salmon & Turkey for puppies 12kg
Právě si prohlížíte...

2049,- Kč