Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Carnilove Dog Wild Meat Duck a Pheasant 400 g

Carnilove Dog Wild Meat Duck a Pheasant 400 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Carnilove Dog Wild Meat Duck a Pheasant 400 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Carnilove Dog Wild Meat Duck a Pheasant 400 g .

Detailní informace

Carnilove Wild konz Meat Duck & Pheasant 400 g
 
Carnilove Dog Wild Meat Duck & Pheasant je kompletní krmivo pro dospělé psy s kachním masem a masem z bažanta, obohacené o pravé lesní ovoce. Neobsahuje obiloviny ani brambory.
Kachní maso je ideálním zdrojem proteinů. Má vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (PUFA), které snižují obsah cholesterolu v krvi. Je vynikajícím zdrojem niacinu (vitamínu ...B3). Niacin hraje důležitou roli při metabolických procesech v organismu a zároveň snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Kachní maso dále obsahuje vitamíny A a C a minerály, zejména železo, vápník a selen. Bažant je velmi dobrým zdrojem vitamínu B12 , fosforu a selenu. Kombinace kachního a bažantího masa tvoří dieteticky vyváženou a bohatou stravu s potřebným přísunem nezbytných aminokyselin.
 
Složení
Kachna a bažant 67 %, borůvky 2 %, brusinky 2 %, maliny 2 %.
 
Analytické složky
Hrubý protein 10,8 %, obsah tuku 6,9 %, vlhkost 75,0 %, hrubý popel 2,5 %, hrubá vláknina 0,4 %.
 
Doplňkové látky
Vitamín D3 (E671) 200 IU, zinek (E6) 15 mg, mangan (E5) 3 mg, jód (E2) 0,75 mg. 

Produkt je výrobek značky Carnilove.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Carnilove, Potřeby pro domácí zvířata Carnilove, Potřeby pro psy Carnilove, Krmivo pro psy Carnilove.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Carnilove Dog Wild Meat Duck a Pheasant 400 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carnilove a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carnilove najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Carnilove Dog Wild Meat Duck a Pheasant 400 g
Právě si prohlížíte...

57,- Kč