Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Carnilove Dog Fresh Ostrich & Lamb for small breed 1,5kg

Carnilove Dog Fresh Ostrich & Lamb for small breed 1,5kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Carnilove Dog Fresh Ostrich & Lamb for small breed 1,5kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Carnilove Dog Fresh Ostrich & Lamb for small breed 1,5kg .

Detailní informace

Carnilove Fresh Pštros & Jehněčí byl navržen s respektem k původní přirozenosti psů, tak aby jim poskytl vyváženou stravu bohatou na čerstvé maso v kombinaci s různými druhy zeleniny, ovoce a bylin. Návrat k přirozené stravě zajišťuje optimální vstřebávání živin a příznivě působí na zdravé trávení, čímž pomáhá udržovat psy malých plemen ve výborné fyzické kondici. Nízký obsah tuku a cholesterolu, ale vysoký obsah bílkovin, pštrosí maso je vynikajícím zdrojem energie a aminokyselin pro každého společníka. Pštrosí maso se často označuje jako zdra...vější červené maso a spolu s jehněčím masem zaručuje vynikající chuť. Pštros a jehněčí jsou navíc považovány za hypoalergenní zdroje bílkovin, takže snižují rizika potravinových alergií a kožních reakcí jako je svědění a ekzémy./ čerstvý pštros (26%), sušené jehněčí (20%), sušená krůta (20%), kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly, 9%), dýně, cizrna, hrách, kuřecí játra (3%), lososový olej (2%), jablka, mrkev, lněné semínko, hydrolyzované skořápky z korýšů (zdroj glukosaminu, 0,026%), extrakt chrupavky (zdroj chondroitinu, 0.016%), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0.015%), kořen čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0.01%), yucca schidigera (0,01%),mořské řasy (0,01%), psyllium (0,01%), tymián (0,01%), rozmarýn (0,01%), oregano (0,01%), brusinky (0,0008%), borůvky (0,0008%), rakytník (0,0008%), kořen zázvoru (0,0008%), šalvěj (0,0008%)

Produkt je výrobek značky Carnilove ,distribuovaný s EAN kódem 8595602527472.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Carnilove, Potřeby pro domácí zvířata Carnilove, Potřeby pro psy Carnilove, Krmivo pro psy Carnilove.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.53 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Carnilove Dog Fresh Ostrich & Lamb for small breed 1,5kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carnilove a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carnilove najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Carnilove Dog Fresh Ostrich & Lamb for small breed 1,5kg
Právě si prohlížíte...

233,- Kč