Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg

Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg
 
Calibra Dog Premium Line Adult Large je kompletní krmivo pro dospělé psy menších a středních plemen do 30 kg.
Krmivo splňující veškeré nároky dospělých psů velkých a obřích plemen
-
speciálně zaměřeno na optimální kondici a podporu kloubů.
Receptura s ideálním poměrem masa, chondroprotektiv, antioxidantů, vitamínů a chelá...tových minerálů pro dlouhodobě zdravý organismus. Svým složením obohaceným o slávku zelenoústou napomáhá správné funkci pohybového aparátu, srdeční činnosti a zažívacího traktu.
 
Složení:
Kuře 36 % (kuřecí maso 19 %, kuřecí moučka 17 %), kukuřice, pšenice, oves, kuřecí tuk (konzervovaný přírodními tokoferoly), sušená jablka, pivovarské kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra, lososový olej (1 %), mrkev (1 %), hrášek (1 %), petržel (0,5 %), extrakt ze slávky zelenoústé (zdroj glukosaminu 260 mg/kg), chondroitin sulfát (160 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), kořen čekanky (zdroj fructo-oligosacharidu 70 mg/kg), extrakt z juky (60 mg/kg), β-glucany (50 mg/kg).
 
Energetická hodnota:
3 700 kcal/kg

Produkt je výrobek značky Calibra.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Calibra, Potřeby pro domácí zvířata Calibra, Potřeby pro psy Calibra, Krmivo pro psy Calibra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Calibra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Calibra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Calibra Dog Premium Line Adult Large 12 kg
Právě si prohlížíte...

179,- Kč