Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Brit Care Mini Grain Free Sensitive 400g

Brit Care Mini Grain Free Sensitive 400g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Brit Care Mini Grain Free Sensitive 400g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Brit Care Mini Grain Free Sensitive 400g .

Detailní informace

Složení: jelení (40 %), žlutý hrách, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly), cizrna, pohanka, sušená jablka, lososový olej (3 %), lněné semeno (3 %), pivovarské kvasnice, řasy (0,5 %, Ascophyllum nodosum), hydrolyzované ulity korýšů (zdroj glukosaminu, 260 mg/kg), borůvky (230 mg/kg, zdroj polyfenolů 70 mg/kg & flavonoidy 30 mg/kg), výtažek z chrupavek (zdroj chondroitinu, 160 mg/kg), mannan-oligosacharidy (150 mg/kg), byliny a ovoce (rozmarýn, citrusy, kurkuma, 150 mg/kg), frukto-oligosacharidy (100 mg/kg), Yucca schidigera (100 mg/kg), inulin (...90 mg/kg), ostropestřec (75 mg/kg), rakytník (75 mg/kg), heřmánek (30 mg/kg), hřebíček (30 mg/kg), šalvěj (25 mg/kg).

Produkt je výrobek značky Brit Care ,distribuovaný s EAN kódem 8595602520176.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Brit Care, Potřeby pro domácí zvířata Brit Care, Potřeby pro psy Brit Care, Krmivo pro psy Brit Care.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.41 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Brit Care Mini Grain Free Sensitive 400g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Brit Care a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Brit Care najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Brit Care Mini Grain Free Sensitive 400g
Právě si prohlížíte...

79,- Kč