Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Annamaet Grain Free Lean 11,35 kg

Annamaet Grain Free Lean 11,35 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Annamaet Grain Free Lean 11,35 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Annamaet Grain Free Lean 11,35 kg .

Detailní informace

Granule pro psy Annamaet Grain Free Lean 11,35 kg
 
Annamaet Grain Free Lean s příchutí kuřecí, kachna, sleď. Má nižší obsah tuků (8 %) je ideální pro snižování a udržování optimální hmotnosti. Vysoký obsah proteinů (30 %) zajišťuje sytost krmiva a pomáhá udržovat svalovou hmotu. Díky nízkému obsahu tuků je vhodná pro psy s pankreatitidou.
Krmivo je určené pro psy v...e všech životních stádiích
-
štěňata, březí i kojící feny a dospělé psy. Receptura bez obilovin.
 
Složení:
Kuřecí moučka, hrách, čočka, brambory, tapioka (maniok), kachní moučka, moučka ze sleďů, přírodní aroma, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů přirozeného původu (vitamín E)), menhadenový olej (konzervovaný směsí tokoferolů přirozeného původu (vitamín E)), mrkev, celer, petržel, salát, řeřicha, špenát, mořské mikrořasy (zdroj mastných kyselin), brusinky, Lactobacillus Acidophilus
-
sušený produkt fermentace, oligofruktosa, juka schidigera, chlorid sodný, moučka z mořských řas, chlorid draselný.
 
Analytické složky:
Hrubý protein 30,0 %, hrubé oleje a tuky 8,0 %, hrubá vláknina 3,5 %, hrubý popel 7,5 %, vlhkost 10 %, vápník 1,15 %, fosfor 0,95 %, omega 6 mastné kyseliny 2,0 %, omega 3 mastné kyseliny 0,6 %, DHA 0,2 %.
 
Doplňkové látky
Nutriční doplňkové látky/kg: Vitamín A 32.180 m.j., vitamín D3 1.580 m.j., vitamín E 179 m.j., L-karnitin 35 mg, železo (chelát železa) 35,7 mg, jód (jodičnan vápenatý) 1,3 mg, měď (chelát mědi) 5,4 mg, mangan (chelát manganu) 3,6 mg, zinek (chelát zinku) 89 mg, selen (selenium kvasnice) 0,27 mg.
 
Metabolizovaná energie
3242 kcal/kg

Produkt je výrobek značky Annamaet.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Annamaet, Potřeby pro domácí zvířata Annamaet, Potřeby pro psy Annamaet, Krmivo pro psy Annamaet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

13 263,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Annamaet Grain Free Lean 11,35 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Annamaet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Annamaet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Annamaet Grain Free Lean 11,35 kg
Právě si prohlížíte...

1649,- Kč