Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg .

Detailní informace

ADVANCE VETERINARY DIETS WEIGHT BALANCE MEDIUM / MAXI je kompletní dietní produkt pro dospělé psy Medium / Maxi, navržený tak, aby snížil nadváhu a reguloval metabolismus lipidů v případě hyperlipidémie. Má nízký obsah energie, nízký obsah tuku a vysoký obsah esenciálních mastných kyselin. Kyseliny. U ADVANCE VETERINÁRNÍ DIETY HWEIGHT BALANCE MEDIUM / MAXI je klinicky prokázáno, že 94% psů zhublo za 2 měsíce  Funkce: Vysoký obsah vlákniny: se saturačním účinkem. Velká granule, větší velikost a méně kalorií. Vysoký obsah bílkovin: přispívá ...k udržování svalové hmoty. Kompletní a vyvážené: kompletní a vyvážené denní krmivo pro psa. Složení: Dehydratované drůbeží proteiny kukuřičný protein hrachová vláknina ječmen dehydrovaný hrášek bramborový protein kukuřičná moučka rostlinná vláknina hydrolyzované živočišné proteiny živočišný tuk, stabilizovaný směsnými tokoferoly přírodního původu ovesná vláknina pšeničný protein řepa sojový olej rybí tuk sůl chlorid draselný fruktooligosacharidy přírodní polyfenoly přírodní polyfenoly (0,01%) Analytické složky: Protein 34,0%Obsah tuku 10,5%Hrubá vláknina 11,5%Anorganická hmota 7,5%Esenciální mastné kyseliny 2,3% Aditiva: Vitamin A 30000 IU Vitamin D3 2000 IU Vitamin E 600 mg L-karnitin 500 mg Monohydrát síranu železnatého 358 mg (Fe: 118 mg)Jodid draselný 2,6 mg (I: 2 mg)Síran měďnatý pentahydrát 45 mg (Cu: 12 mg)Monohydrát síranu manganatého 169 mg (Mn: 55 mg)Monohydrát síranu zinečnatého 407 mg (Zn: 148 mg) Seleničitan sodný 0,33 mg (Se: 0,15 mg)Sepiolit 7500 mg S přírodními antioxidanty. Důležité upozornění Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi doporučil pro jeho diagnózu Veterinární krmivo Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře – minimálně každých 6 měsíců Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650152301.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro psy Advance, Krmivo pro psy Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Weight Balance Medium/Maxi 3kg
Právě si prohlížíte...

937,- Kč