Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg .

Detailní informace

Advance Veterinary Diets Renal kompletní dietní krmivo pro dospělé psy, s omezeným obsahem bílkovin, ale vysoce kvalitním a s nízkým obsahem sodíku, je zvláště indikováno pro podporu funkce ledvinového systému vašeho psa v případě chronického selhání ledvin . S vysokým obsahem rozpustné vlákniny, nízkým obsahem fosforu a neutrálním pH pomáhá zpomalit postup selhání ledvin. Podpora funkce ledvin v případě chronického selhání ledvin. Výživové doplňky (na kg): Vitamin A 27000 IU, Vitamin D3 1800 IU, Vitamin E 600 mg, L-Karnitin 250 mg, Monohydrát ...síranu železnatého 291 mg (Fe: 95 mg), Jodid draselný 2,1 mg (I: 1, 6 mg), pentahydrát síranu měďnatého 37 mg (Cu: 9,8 mg), monohydrát síranu manganatého 137 mg (Mn: 45 mg), monohydrát síranu zinečnatého 240 mg (Zn: 88 mg), chelát zinku aminokyselin hydratovaný 600 mg (Zn: 60 mg), seleničitan sodný 0,27 mg (Se: 0,12 mg). S přírodními antioxidanty. Analytické složky: Bílkoviny: 14,5%, obsah tuku: 17,5%, hrubá vláknina: 3%, anorganické látky: 4,5%, vápník: 0,8%, fosfor: 0,3%, sodík: 0, 25%, hořčík: 0,08%, draslík: 0,6%, 3: 0,5%, 6: 2,8%. Důležité: Poraďte se se svým veterinářem dříve, než dáte svému mazlíčkovi toto krmivo, a nezapomeňte ho při dodržování této stravy užívat alespoň dvakrát ročně. Vždy nechte zvířeti čerstvou a čistou vodu. Důležité upozornění Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi doporučil pro jeho diagnózu Veterinární krmivo Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře – minimálně každých 6 měsíců Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650168128.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro psy Advance, Krmivo pro psy Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 12.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Renal Failure 12kg
Právě si prohlížíte...

1839,- Kč