Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g .

Detailní informace

ADVANCE VETERINARY DIETS GASTROENTERIC je kompletní dietní produkt pro štěňata a dospělé psy připravený z vysoce stravitelných ingrediencí, nízkého obsahu tuku a zvýšeného podílu sodíku a draslíku, který pomáhá zmírnit některé gastrointestinální problémy a pomáhá v případech exokrinní nedostatečnosti pankreatu. Její snadno stravitelná receptura usnadňuje vstřebávání základních živin.  Funkce: Imunoglobuliny: pomáhají modulovat imunitní odpověď střeva. Kokosový olej: zdroj rychle absorbovaných a biologicky dostupných mastných kyselin. Gluta...min: aminokyselina, která pomáhá udržovat zdraví střevní stěny. Prebiotika: Podporují rozvoj zdravé střevní flóry. Složení: Rýže kukuřice kukuřičná lepková moučka dehydratované drůbeží proteiny kokosový olej (4%)živočišný tuk, stabilizovaný směsnými tokoferoly přírodního původu hydrolyzované živočišné proteiny hydrolyzovaný sójový protein plazmatické proteiny, přírodní zdroj imunoglobulinů (1,4%)uhličitan vápenatý monocalcium fosfát droždí chlorid draselný rybí tukfruktooligosacharidy (0,4%)rostlinná vláknina Vysoce stravitelné ingredience: vařená rýže pod vysokým tlakem, kokosový olej, hydrolyzovaná sojová bílkovina Analytické složky: Protein 25,5%Obsah tuku 12,75%Hrubá vláknina 1,3%Anorganická hmota 7,0%Sodík 0,35%Draslík 0,7%Kyselina glutamová 4,6%Chlorid 0,7% Aditiva: Vitamin A 27000 IUVitamin D3 1 800 IUVitamin E 475 mg Vitamin C 400 mg Monohydrát síranu železnatého 290 mg (Fe: 95 mg)Jodid draselný 2,1 mg (I: 1,6 mg)Síran měďnatý pentahydrát 38 mg (Cu: 10 mg)Monohydrát síranu manganatého 139 mg (Mn: 45 mg)Monohydrát síranu zinečnatého 407 mg (Zn: 148 mg) Seleničitan sodný 0,26 mg (Se: 0,12 mg)Technologické přísady Sepiolite (5000 mg)S přírodními antioxidanty. Důležité upozornění Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi doporučil pro jeho diagnózu Veterinární krmivo Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře – minimálně každých 6 měsíců Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650168265.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro psy Advance, Krmivo pro psy Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.085 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Gastro Enteric 800g
Právě si prohlížíte...

259,- Kč