Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg
ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg .

Detailní informace

ADVANCE VETERINARY DIETS ATOPIC MINI je kompletní dietní produkt pro psy malých plemen, určený k péči o kůži vašeho psa. Díky svému složení ADVANCE VETERINARY DIETY ATOPIC MINI pomáhají chránit kůži psů s atopickou dermatitidou, snižují svědění a obnovuje kožní bariéru, aby potlačil atopické vzplanutí. ADVANCE VETERINARY DIETS navíc obsahuje pstruhy a brambory jako hlavní složky, které pomáhají snižovat riziko možných nežádoucích reakcí na jídlo. ADVANCE VETERINÁRNÍ DÉTY ATOPIC MINI granule je speciálně přizpůsobena velikosti a potřebám vašeho ...mini psa (méně než 10 kg). Funkce: Omega 3 a 6 a extrakt z olivových listů: pomáhají snižovat zánět a udržovat zdravou pokožku. Aloe Vera: Pomáhá obnovovat a udržovat hydrataci pokožky. Pstruh a brambory: pomáhají snižovat riziko nežádoucích rekcí na potraviny. Kolagenové peptidy: pomáhají zlepšovat hojení ran. Složení: Kukuřice pstruh (18%) rýže kukuřičný protein dehydratovaný pstruhový protein (8%) živočišný tuk, stabilizovaný směsnými tokoferoly přírodního původu bramborový protein (4%) hydrolyzované živočišné proteiny řepa hydrolyzovaný kolagen (2,6%) droždí rybí tuk rostlinná vláknina sojový olej monocalcium fosfát uhličitan vápenatý chlorid draselný sůl extrakt z olivových listů (0,05%) aloe vera (50 mg / kg) Zdroje bílkovin: kukuřice, pstruh, brambory a droždí. Analytické složky: Protein 26,0% Tuk 18,0% Hrubá vláknina 3,0% Anorganická hmota 7,0% Omega 3 1,2% Kyselina linolová (Omega 6) 3,0% Aditiva: Vitamin A 27000 IU Vitamin D3 1 800 IU Vitamin E 450 mg Vitamin C 350 mg Monohydrát síranu železnatého 260 mg (Fe: 86 mg) Jodid draselný 1,9 mg (I: 1,4 mg) Copahnsulfát pentahydrát 33 mg (Cu: 8,8 mg) Monohydrát síranu manganatého 123 mg (Mn: 40 mg) Monohydrát síranu zinečnatého 240 mg (Zn: 88 mg) Chelát zinečnatých aminokyselin hydrát 600 mg (Zn: 60 mg) Seleničitan sodný 0,2 mg (Se: 0,1 mg) S přírodními antioxidanty. Důležité upozornění Prohlašuji, že moje zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který mi doporučil pro jeho diagnózu Veterinární krmivo Během doby, kdy moje zvíře bude krmeno dietou budu pravidelně navštěvovat veterináře – minimálně každých 6 měsíců Pokud se stav mého zvířete změní, neprodleně vyhledám veterináře Vložením vybraného produktu do nákupního košíku potvrzuji, že jsem výše uvedené pokyny četl a vzal na vědomí

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650221212.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro psy Advance, Krmivo pro psy Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.55 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Advance Dračí krev kapky 30 ml

Velikost 30 ml / Pro ženy / Advance
326,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE-VETERINARY DIETS Dog Atopic Mini 1,5kg
Právě si prohlížíte...

449,- Kč