Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg

ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg
ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg
ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg
ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg .

Detailní informace

Kompletní a vyvážené krmivo speciálně navržené pro štěňata (od 3 týdnů do 2 měsíců) a březí a kojící feny. BONE DEVELOPMENT Optimální poměr vápníku a fosforu a vitamínu D pro zajištění správného růstu a vývoje kostí. Vynikající zdroje snadno stravitelných bílkovin a sacharidů. BRAIN & VISION DEVELOPMENT Omega 3 mastné kyseliny, které napomáhají správnému rozvoji centrálního nervového systému, procesu učení a vidění. Zajišťuje optimální růst a rozvoj. Advance Mother Dog & puppy Initial je špičkový produkt speciálně vyvinutý tak, aby splňoval pot...řeby těhotných a kojících fen, stejně jako štěňátek během prvních týdnů života. Díky začlenění nukleotidů se stejným nutričním profilem jako mateřské mléko Advance Mother Dog & Puppy Initial pomáhá posilovat imunitní systém štěněte a přirozené bariéry, chrání jeho zdraví a podporuje jeho růst. . .Kuřecí 20%, dehydratované drůbeží proteiny, kukuřiční protein, rýže 10%, živočišný tuk (stabilizovaný smíšenými tokoferoly přírodního původu), kukuřičná mouka, pšenice, kukuřice, hydrolyzované živočišné bílkoviny, řepná buničina, rybí olej, chlorid draselný, protein z plazmy (přírodní zdroj imunoglobulinů) 0,5%, sůl, výtažek z kvasnic (přírodní zdroj nukleotidů) 0,05%. . .vlhkost 8%,protein 30%,obsah tuků 21%,hrubá vláknina 2%,anorganické látky 7%,vápník 1,2%,fosfor 1%,sodík 0,37%,omega3 0,40%,omega6 3,60,vitamin A 27000,vitamin D3 1800,vitamin E 500mg,vitamin C 70mg,železo 218mg,jód 1,4mg,měď 15mg,mangan 52mg,zinek 148mg,selen 0,10mg,metabolizovaná energie 4161kcal,stravitelnost 85%

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650169231.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro psy Advance, Krmivo pro psy Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.13 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE DOG Puppy Protect Initial 3kg
Právě si prohlížíte...

971,- Kč