Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADVANCE DOG MINI Senior 3kg

ADVANCE DOG MINI Senior 3kg
ADVANCE DOG MINI Senior 3kg
ADVANCE DOG MINI Senior 3kg
ADVANCE DOG MINI Senior 3kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADVANCE DOG MINI Senior 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ADVANCE DOG MINI Senior 3kg .

Detailní informace

Kompletní a vyvážené krmivo pro starší psy malých plemen. ARTICULAR SUPPORT Chondroitin, Glukosamin a optimální hladina bílkovin, které pomáhají udržovat kloubní chrupavku a svalovou hmotu.ACTIVE BRAIN Omega-3 mastné kyseliny a antioxidanty (vit E, C, polyfenoly), které pomáhají udržovat kognitivní aktivitu ve stáří. Obsahuje vynikající zdroje snadno stravitelných bílkovin a sacharidů. DENTAL HEALTH Účinek suchého granulátu a pyrofosforečnanů, které pomáhají zabránit tvorbě zubního kamene a podporují svěží dech. Starší psy ve věku od 8 let potř...ebují stravu, která je speciálně přizpůsobeno jejich nutričním potřebám. Senior Mini je špičkový, snadno stravitelný produkt, který splňuje specifické potřeby staršího psa tím, že posiluje jeho přirozené bariéry a obranyschopnost. Díky exkluzivní receptuře Advance pomáhá chránit kloubní chrupavku, svalovou hmotu, zdraví střev, zdraví zubů a kognitivní aktivity u starších psů. ADVANCE Senior Mini navíc obsahuje taurin, aminokyselinu, která přispívá k dobré funkci srdce. . .Kuřecí 16%, kukuřičný protein, pšenice, rýže 10%, kukuřice, dehydratované drůbeží proteiny, živočišný tuk (stabilizovaný smíšenými tokoferoly přírodního původu), řepné řízky, hydrolyzované živočišné bílkoviny, kukuřičné otruby, rybí olej, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, kvasnice, proteiny plazmy (přírodní zdroj imunoglobulinů) 0,4%, difosforečnan tetrasodný 0,25%, glukosamin 455 mg/kg, chondroitin sulfát 350 mg/kg, přírodní polyfenoly 0,01%. . .vlhkost 8%,protein 28%,obsah tuků 14,2%,hrubá vláknina 2,5%,anorganické látky 6%,vápník 1,1%,fosfor 1%,sodík 0,25%,omega3 0,30%,taurin 0,12%,vitamin S 27000,vitamin D3 1800,vitamin E 500mg,vitamin C 70mg,železo 200mg,jód 1,4mg,měď 16%,mangan 55%,zinek 148%,selen 0,10mg,glukosamin 455mg,chondroitin sulfát 350mg,matabolizovaná energie 3836%,stravitelnost 83%

Produkt je výrobek značky Advance ,distribuovaný s EAN kódem 8410650150253.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Advance, Potřeby pro domácí zvířata Advance, Potřeby pro psy Advance, Krmivo pro psy Advance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.13 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADVANCE DOG MINI Senior 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Advance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Advance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADVANCE DOG MINI Senior 3kg
Právě si prohlížíte...

499,- Kč