Acana Regionals Wild Prairie 11,4kg

Acana Regionals Wild Prairie 11,4kg
1 799 1 757 924
1 799,- Kč

Původní cena: 1 757,- Kč


Hodnocení:


Acana Regionals Wild Prairie 11,4kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Acana Regionals Wild Prairie 11,4kg .

Detailní informace

Krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií. Krmivo Acana Regionals Wild Prairie je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních a obsahuje volně chovaná kuřata, krůty, celá vejce z hnízdních chovů a volně lovené ryby, dodávaných v čerstvém nebo syrovém stavu v podílu celé kořisti pro kompletní výživu vašeho psa. Acana je s nízkým obsahem sacharidů a plná výživných živočišných proteinů a omega-3 mastných kyselin pro zajištění skvělé kondice vašeho psa. Složení Čerstvé kuřecí maso 8 %, čerstvé krůtí maso 8 %, čerstvé kuřecí droby (játra,... srdce, ledviny) 8 %, dehydrované kuře 8 %, dehydrovaná krůta 8 %, dehydrovaný sleď 8 %, celý zelený hrách, celá červená čočka, celá cizrna, čerstvá celá vejce 4 %, čerstvý candát 4 %, čerstvý pstruh 4 %, kuřecí tuk 4 %, čerstvé krůtí droby (játra, srdce, ledviny) 3 %, celá zelená čočka, celé fazole pinto, celý žlutý hrách, na slunci sušená vojtěška, olej z tresky 2 %, vláknina z čočky, sušené kuřecí chrupavky 1 %, sušená mořská řasa,...

Produkt je výrobek značky Acana ,distribuovaný s EAN kódem 064992540111.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Acana, Potřeby pro domácí zvířata Acana, Potřeby pro psy Acana, Krmivo pro psy Acana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acana Regionals Wild Prairie 11,4kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acana Regionals Wild Prairie 11,4kg
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč