Acana Dog Pacifica 11,4kg

Acana Dog Pacifica 11,4kg
Acana Dog Pacifica 11,4kg
Acana Dog Pacifica 11,4kg
Acana Dog Pacifica 11,4kg
1 969 1 967 548
1 969,- Kč

Původní cena: 1 967,- Kč


Hodnocení:


Acana Dog Pacifica 11,4kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Acana Dog Pacifica 11,4kg .

Detailní informace

Krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií. Krmivo Acana Regionals Pacifica je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních a obsahuje volně lovené sledě, sardinky, platýse, hejky a okouníky dodávané čerstvé nebo syrové ze severního pobřeží ostrova Vancouver a napodobuje tak přirozenou stravu psů. Krmivo obsahuje nízký obsah sacharidů a vysoký obsah proteinů z ryb pro dosažení skvělé kondice psa. Složení Celý syrový sleď (14 %), celá syrová makrela (11 %), syrový platýs (9 %), dehydrovaný sleď (7 %), dehydrovaná makrela (7 %), dehydrov...aná treska modravá (7 %), celý zelený hrách, celá červená čočka, celá cizrna, celá zelená čočka, rybí olej (6 %), syrový celý hejk (4,5 %), celý syrový okouník (4,5 %), celé fazole pinto, celý žlutý hrách, hráškový škrob, slunečnicový olej, vláknina z čočky, sušená řasa, mrazem sušená treska obecná a játra, celá čerstvá dýně, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá celá mrkev, celá čerstvá jablka, čerstvé celé hrušky, čerstvá celá cuketa,...

Produkt je výrobek značky Acana ,distribuovaný s EAN kódem 064992541118.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Acana, Potřeby pro domácí zvířata Acana, Potřeby pro psy Acana, Krmivo pro psy Acana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acana Dog Pacifica 11,4kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acana Dog Pacifica 11,4kg
Právě si prohlížíte...

1969,- Kč