Acana Sport & Agility Recipe 17kg

Acana Sport & Agility Recipe 17kg
Acana Sport & Agility Recipe 17kg
Acana Sport & Agility Recipe 17kg
Acana Sport & Agility Recipe 17kg
2 219 2 109 307
2 219,- Kč

Původní cena: 2 109,- Kč


Hodnocení:


Acana Sport & Agility Recipe 17kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Acana Sport & Agility Recipe 17kg .

Detailní informace

Krmivo pro aktivní psy v zátěži a psy všech plemen a každého věku, které zajistí výbornou kondici. Krmivo Acana Sport je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních a překypuje volně chovanými kuřaty, vejci z hnízdních chovů platýsem loveným volně v přírodě a na slunci zrajícím ovocem a zeleninou – vše dodáváno čerstvé. Krmivo je bez obilovin a brambor. Složení Čerstvé kuřecí maso (20 %), dehydrované kuře (20 %), celá červená čočka, celý zelený hrách, kuřecí tuk (8 %), dehydrovaná krůta (7 %), čerstvé kuřecí droby (játra, srdce) (4 %), dehy...drovaný sleď (4 %), vejce (4 %), syrový platýs (4 %), rybí olej (3,5 %), celá cizrna, celá zelená čočka, celý žlutý hrách, hráškový škrob, syrová krůtí játra (0,5 %), sůl, sušená řasa, celá čerstvá dýně, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá celá mrkev, celá čerstvá jablka , čerstvé celé hrušky, čerstvá celá cuketa, sušený kořen čekanky, čerstvá kapusta, čerstvý špenát, čerstvé listy tuřínu, čerstvé listy červené řepy, čerstvé brusinky,...

Produkt je výrobek značky Acana ,distribuovaný s EAN kódem 064992530174.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Acana, Potřeby pro domácí zvířata Acana, Potřeby pro psy Acana, Krmivo pro psy Acana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acana Sport & Agility Recipe 17kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acana Sport & Agility Recipe 17kg
Právě si prohlížíte...

2219,- Kč