Acana Classic Prairie Poultry 11,4kg

Acana Classic Prairie Poultry 11,4kg
1 319 1 259 1985
1 319,- Kč

Původní cena: 1 259,- Kč


Hodnocení:


Acana Classic Prairie Poultry 11,4kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Acana Classic Prairie Poultry 11,4kg .

Detailní informace

Krmivo pro psy všech plemen a věkových kategorií. Krmivo Acana Classic Prairie Poultry je připravováno v oceňovaných kanadských kuchyních a obsahuje volně chovaná kuřata, krůty a celá vejce z hnízdních chovů, vše dodávané každý den čerstvé nebo syrové v podílu celé kořisti z prérijních farem. Zcela bez vysokoglykemických obilovin je Acana plná výživných živočišných proteinů omega-3 mastných kyselin pro skvělou kondici vašeho psa. Složení Dehydrované kuře 25 %, řezaný oves 23 %, čerstvé kuřecí maso 5 %, čerstvé kuřecí droby (játra, srdce, ledvin...y) 5 %, celá červená čočka, celý zelený hrách, celá zelená čočka, čerstvá krůta 4 %, čerstvá celá vejce 4 %, kuřecí tuk 4 %, celá cizrna, celý žlutý hrách, celý oves, olej ze sledě 3 %, na slunci sušená vojtěška, vláknina z čočky, sušená hnědá mořská řasa, čerstvá dýně, čerstvá máslová dýně, čerstvý pastinák, čerstvá kapusta, čerstvý špenát, čerstvá mrkev, čerstvá jablka red delicious, čerstvé hrušky bartlett, mrazem sušená kuřecí...

Produkt je výrobek značky Acana ,distribuovaný s EAN kódem 064992560119.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Acana, Potřeby pro domácí zvířata Acana, Potřeby pro psy Acana, Krmivo pro psy Acana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acana Classic Prairie Poultry 11,4kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acana Classic Prairie Poultry 11,4kg
Právě si prohlížíte...

1319,- Kč