Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wellness CORE Tender Cuts Turkey Selection Multipack

Wellness CORE Tender Cuts Turkey Selection Multipack

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wellness CORE Tender Cuts Turkey Selection Multipack z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Wellness CORE Tender Cuts Turkey Selection Multipack .

Detailní informace

Wellness CORE Tender Cuts je přírodní mokré krmivo pro kočky bez obilovin. Toto krmivo je zdravé, přírodní určené pro dospělé kočky, které mají rády šťavnaté soustá drůbežího masa nebo mořských plodů podávané v chutné omáčce. S chutí, ale i zdravým na mysli jsme zpomalili vaření jemných kousků kuřete a lososa a spojili je se zdravou zeleninou a ovocem, jako jsou mrkev, bílé sladké brambory, brusinky a borůvky. Jako všechny Wellness CORE receptury, Tender Cuts jsou bez obilovin, pšenice, kukuřice, sóji, mléčných výrobků, umělých barviv, aromat a... konzervačních látek. Zdravý a přirozený způsob jak pomoci hydratovat svou kočku, Tender Cuts určitě potěší i ty nejvybíravější jedlíky. snadné otevíraní a ideální velikost kapsičky umožňuje snadné krmení bez zbytečného nepořádku. Turkey Selection Multipack obsahuje dvě chutné receptury v jednom praktickém balení. Balení obsahuje 3 kapsičky Tender Cuts s krůtím a kachním masem v chutné omáčce a 3 kaspičky Tender cuts s kuřecím a krůtím masem v chutné omáčce.

Produkt je výrobek značky Wellness Core ,distribuovaný s EAN kódem 076344106678.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Wellness Core, Potřeby pro domácí zvířata Wellness Core, Potřeby pro kočky Wellness Core, Krmivo pro kočky Wellness Core.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.77 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wellness CORE Tender Cuts Turkey Selection Multipack a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wellness Core a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wellness Core najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wellness CORE Tender Cuts Turkey Selection Multipack
Právě si prohlížíte...

229,- Kč