Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vanička SHEBA Selection drůbeží kousky. 85g

Vanička SHEBA Selection drůbeží kousky. 85g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vanička SHEBA Selection drůbeží kousky. 85g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Vanička SHEBA Selection drůbeží kousky. 85g .

Detailní informace

Kvalitní kombinace delikátních kousků masa ve speciálně vybraných omáčkách. Skvělý způsob, jak se s kočkou sblížit během krmení. Krmivo pro kočky k dostání v baleních po 85 g. Vysoce kvalitní krmivo pro dospělé kočky, které poskytuje kompletní výživu vašemu kočičímu společníkovi Kvalitní kombinace delikátních kousků krmiva pro kočky ve speciálně vybraných omáčkách S láskou připravované krmivo pro kočky v balení po 85 g, s lahodnou chutí, kterou kočky milují Lahodné krmivo pro domácí mazlíčky vyrobené z vybraných surovin a ryb pocházejících z ce...rtifikovaných udržitelných chovů Kvalitní receptury krmiv pro kočky, vyrobených bez umělých barviv a konzervačních látek. Složení: Maso a výrobky živočišného původu (45%, včetně 4% drůbežího) Minerální látky Různé cukry Analytické složky: bílkoviny 9% obsah tuku 5% anorganické látky 2% vláknina 0,3% vlhkost 82% Doplňkové látky v 1 kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamín D3 200 IU jodičnan vápenatý bezvodý 0,32 mg síran měďnatý pentahydrát 4,9 mg síran železnatý monohydrát 33,4 mg síran manganatý monohydrát 6,3 mg síran zinečnatý monohydrát 44 mg

Produkt je výrobek značky Sheba ,distribuovaný s EAN kódem 4008429070013.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Sheba, Potřeby pro domácí zvířata Sheba, Potřeby pro kočky Sheba, Krmivo pro kočky Sheba.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.096 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vanička SHEBA Selection drůbeží kousky. 85g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sheba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sheba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vanička SHEBA Selection drůbeží kousky. 85g
Právě si prohlížíte...

51,- Kč