Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Taste of the Wild Canyon River Feline 6.6 kg

Taste of the Wild Canyon River Feline 6.6 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Taste of the Wild Canyon River Feline 6.6 kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Taste of the Wild Canyon River Feline 6.6 kg .

Detailní informace

Granule pro kočky Taste of the Wild Canyon River Feline 6,6 kg
 
Taste of the Wild Canyon River Feline je kompletní krmivo pro kočky vhodné pro všechna stádia života. Lehké rybí proteiny v podobě čerstvého pstruha a uzeného lososa si kočka zamiluje. Ovoce, zelenina a také taurin pro ostrý kočičí zrak.
Taste of the Wild Canyon River Feline - Když je šelma unavená z neustálého číhání na zvěřinu, v amer...ickém kaňonu má ještě jednu osvěžující možnost. Někdy jím totiž protéká zuřivá řeka a kočičí instinkt v ní vycítí plno šťavnatých pstruhů a lososů. Určitě jste zpozorovali, že šestý smysl má i vaše šelma, jenže ta má k divokému kaňonu daleko. Jedinečnou příležitost zakousnout takovou rybu má proto s balením Taste of the Wild Canyon River. Čerstvému pstruhovi neodolá snad nikdo, a uzený losos, to je ještě jiná liga. Opravdu kvalitní kočičí krmivo se také neobejde bez dávky taurinu pro skvělý noční zrak. Ideální výživa jak pro kočky ostřílené životem, tak koťata s lovem teprve začínajícími.
Složení
Pstruh (19 %), moučka z mořských ryb, batáty, brambory, hrachový protein, bramborová bílkovina, řepkový olej, uzený losos  (4 %), minerály, sušený čekankový kořen, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z Yucca schidigera.
Analytické složky
Protein 32,0 %, obsah tuku 16,0%, hrubá vláknina 3,0 %, hrubý popel 8,0%, vlhkost 10,0%, omega-6 mastné kyseliny 2,4 %, omega-3 mastné kyseliny 0,3 %.
Doplňkové složky
Vitamín A 10 000 IU/kg, vitamín D 750 lU/kg, vitamín E 150 IU/kg.
Hydrát chelátu železa a aminokyselin 40 mg/kg, hydrát chelátu mědi a aminokyselin 7,5 mg/kg, monohydrát síranu železnatého 40 mg/kg, pentahydrát síranu měďnatého 7,5 mg/kg, jodid draselný 1,8 mg/kg, hydrát chelátu manganu a aminokyselin 14 mg/kg, oxid manganatý 14 mg/kg, síran manganatý 14 mg/kg, hydrát chelátu zinku a aminokyseliny 60 mg/kg, síran zinečnatý 60 mg/kg, seleničitan sodný 0,3 mg/kg, taurin 0,1 %.
 

Produkt je výrobek značky Taste Of The Wild.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Taste Of The Wild, Potřeby pro domácí zvířata Taste Of The Wild, Potřeby pro kočky Taste Of The Wild, Krmivo pro kočky Taste Of The Wild.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Taste of the Wild Canyon River Feline 6.6 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Taste Of The Wild a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Taste Of The Wild najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Taste of the Wild Canyon River Feline 6.6 kg
Právě si prohlížíte...

890,- Kč