Sušené mléko Beaphar Lactol Kitty Milk 500g

Sušené mléko Beaphar Lactol Kitty Milk 500g
629 589 1613
629,- Kč

Původní cena: 589,- Kč


Hodnocení:


Sušené mléko Beaphar Lactol Kitty Milk 500g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Sušené mléko Beaphar Lactol Kitty Milk 500g .

Detailní informace

Sušené mléko Beaphar Lactol Kitty Milk je kompletní krmivo pro koťata, březí, kojící nebo nemocné kočky. Sušené mléko Beaphar doporučují generace špičkových chovatelů a odborníků. Obohaceno o DHA kyselinu, která se přirozeně vyskytuje v mateřském mléku koček Obsahuje správný poměr tuků, potřebných vitamínů, minerálů a stopových prvků, stejně jako množství esenciálních aminokyselin, včetně nezbytného taurinu, pro co nejlepší start do života. Návod k přípravě: Do 100 ml teplé (ne vařící) vody přidejte 7 zarovnaných odměrek (odměrka = 4,5 g) Lacto...l Kitty Milk a míchejte, dokud se zcela nerozpustí. Nechte mléko vychladnout dokud není vlažné (38 °C nebo tělesná teplota). Ke krmení se doporučuje použít vhodné vybavení, které by mělo být vždy čisté a sterilní, zejména pro mladá zvířata. Připravené mléko Lactol může být uchováno v chladničce po dobu 24 hodin, ale mělo by být před použitím zahřáto na tělesnou teplotu mláděte. Dávkování: Není možné uvést přesnou denní krmnou...

Produkt je výrobek značky Beaphar ,distribuovaný s EAN kódem 8711231152063.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Beaphar, Potřeby pro domácí zvířata Beaphar, Potřeby pro kočky Beaphar, Krmivo pro kočky Beaphar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušené mléko Beaphar Lactol Kitty Milk 500g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beaphar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beaphar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušené mléko Beaphar Lactol Kitty Milk 500g
Právě si prohlížíte...

629,- Kč