Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Royal Canin Sterilised 10kg - 25% sleva

-25%
Royal Canin Sterilised 10kg
Royal Canin Sterilised 10kg
Royal Canin Sterilised 10kg
Royal Canin Sterilised 10kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Royal Canin Sterilised 10kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Royal Canin Sterilised 10kg .

Zlevněné zboží

Royal Canin Sterilised je kompletní superprémiové krmivo pro dospělé kastrované kočky (starší 1 roku). Po kastraci vaší kočky je nutné, aby přešla na krmivo, které uspokojí její pozměněné energetické potřeby. Složení krmiva ROYAL CANIN® Sterilised je vytvořeno tak, aby uspokojovalo veškeré nutriční potřeby vaší vykastrované dospělé kočky a zachovalo její zdraví. Po kastraci se energetické potřeby vaší kočky sníží a už nebude schopna si sama upravovat metabolismus. Proto musíte zvolit krmivo, které tyto změny v těle vaší kočky bude brát v úvahu.... Krmivo ROYAL CANIN® Sterilised obsahuje upravené množství tuků. Pokud jej budete podávat ve správných denních dávkách, vaše kočka si udrží ideální váhu i po kastraci. Přesně vyvážený obsah minerálů v krmivu ROYAL CANIN® Sterilised udržuje močové cesty vaší kočky zdravé. Navíc jsou granule obohaceny o L-karnitin, který mění mastné kyseliny na energii a má blahodárný vliv na metabolismus vaší kočky. Zvýšený obsah bílkovin pomáhá udržovat...

Produkt je výrobek značky Royal Canin ,distribuovaný s EAN kódem 3182550737623.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Royal Canin, Potřeby pro domácí zvířata Royal Canin, Potřeby pro kočky Royal Canin, Krmivo pro kočky Royal Canin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal Canin Sterilised 10kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Canin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Canin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal Canin Sterilised 10kg
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

1349,- Kč