Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Royal Canin Indoor 10kg - 25% sleva

-25%
Royal Canin Indoor 10kg
Royal Canin Indoor 10kg
Royal Canin Indoor 10kg
Royal Canin Indoor 10kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Royal Canin Indoor 10kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, krmivo pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Royal Canin Indoor 10kg .

Zlevněné zboží

Royal Canin Indoor je kompletní superprémiové krmivo pro dospělé kočky (1 - 7 let) chované v bytě. Domácí kočky mívají zpravidla méně pohybu než kočky venkovní a proto potřebují vyváženou a kompletní stravu, která obsahuje prospěšné živiny, aby byly zdravé. Složení krmiva ROYAL CANIN® Indoor 27 je vytvořeno tak, aby uspokojovalo veškeré nutriční potřeby domácích koček. Krmivo obsahuje vysoce stravitelnou bílkovinu (označovanou anglickou zkratkou L.I.P.). Tato bílkovina mimo jiné pomáhá redukovat objem a zápach stolice vaší kočky. Zvýšený zápach... stolice se objevuje kvůli zpomalenému průchodu střevy v důsledku nedostatku pohybu. Protože se vaše domácí kočka pohybuje méně, než kdyby byla kočka venkovní, granule proto obsahují střední množství tuku, které odpovídá úrovni její tělesné aktivity. Nižší množství kalorií pomáhá k udržení ideální váhy. Je běžné, že se domácí kočky velkou část dne starají o svou srst. Obsah přesně zvolených vláknin, jako je například psyllium,...

Produkt je výrobek značky Royal Canin ,distribuovaný s EAN kódem 3182550706940.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Royal Canin, Potřeby pro domácí zvířata Royal Canin, Potřeby pro kočky Royal Canin, Krmivo pro kočky Royal Canin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Royal Canin Indoor 10kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, krmivo pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Canin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Canin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Royal Canin Indoor 10kg
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

1349,- Kč